Färsk potatis och sill

Naaam! Årets första färsk potatis och sill fick man i sig idag, mmm. Det är ju så gott. Imorgon är det mösspåtagning =)! Kommer bli underbart! Middag och spex sedan ute kväll kan det bli annat än kul när man har sin vackra mössa på sig? Sen när man kommer hem är man iof lite ensam. Sedan på lördag blir det at åka ut till Fårö, pappsen fyller ju år och Anna ska göra min frisyr till balen som är på söndag!!! Tror iof inte så speciellt mycket på den men vafan det kan ju vara kul att försöka göra sig lite extra fin även om min klänning inte är den vackraste. Har iaf solat lite så har blivit brunare än vad jag hade vart om jag inte hade gått. Haha! Det kommer nog bli asbra! Då kommer den älskade hem också. Han kommer och hinna se mig i almedalen, är faktiskt glad för det även om man inte ser så mycket fram emot det. Jag är mer en studentmösse-nörd ;-). Jag och mössan är verkligen polers! Nu börjar det verkligen närma sig! Bara 12 dagar kvar är det bra eller dåligt?! Måste ju hinna med att lämna in allt samtidigt som man ska flytta och ha kul. Men det kommer nog bli bra!
Dags att sova imorgon blir det att hämta klänning köpa tyg och en brosch sen har man köpt allt. Smink, löshår, hårnålar, pärlor, smycken, skor, handskar, inlägg i skorna, strumpbyxor, trosor, hår saker och mycket mer.
Nej nu är det dags att krypa ner i sängen. Ska vara pigg imorgon ska hinna sola en sista gång till innan balen hade jag tänkt. Jag måste ju göra det eftersom jag måste bli lite brun inför balen, känns som det aldrig händer någe har iof bara solat 2 ggr men iaf. Men man ska ju gå med en blondin och en rödhårig så lär ju ändå se brun ut mot de ;-) Vi ska ju bli Charlies änglar på bal (hemlis, vi är fortfarande hemliga agenter). Nej nu spårar jag igen, är för trött för det här. Gick upp imorse klockan 4 för att plugga till provet. Det har blivit min nya plugg tid.. Asbra faktiskt. Men det gick ju som det gick, suck.
God natt

image34 ....Vill vara så där brun igen....

Good luck my friend

Fy fan, har knappt börjat plugga eller jag har inte gjort det än. Kan inte koncentrera mig när allt bara är så bra, inte så att man vill sabba dagen då med att börja läsa biologi. Springer runt i mina mösspåtagnings kläder. Vackra! Jag har en tiger på mitt party linne =) Grrr, så passa er.....
Nej, seriöst. Nu ska jag plugga kommer få sitta uppe hela natten men vad gör det? Har iaf haft en underbar dag! Känner mig så fin i mitt långa hår, blir ju inte bättre av att folk säger att man ser mycket sötare ut i det långa håret.. Nu är det inte bara Linda och Anna som har sagt det. Men ryck upp dig Sofie, det är ju bara korkade tjejer som försöker se vackra ut, de måste ju kompensera upp deras dumhet. Hörde det på en film. Så man får väl tro på det =P.. Och fula tjejer är smarta.. Men om en tjej är ful och dum vad tyder det på då? -Hmm, jag skulle gissa på att hon är för dum för att inse att hon inte är smart och därför inte bryr sig om hur hon ser ut ;-). Nej, nu skriver jag bara dumma och onödiga saker.. Men vad har jag någonsin skrivit som är smart i denna blogg?! Så om man ska leva efter filmens motto så borde jag se till att se vacker ut. Men vem orkar bry sig när man har en kille?!
Jag vill ha sommar, kolla in brännan på denna bild.. Niiiiiiice!
God natt till er alla som inte ska sitta uppe hela natten och plugga som vissa andra.


Underbar dag

Dagen började lite drygt med att gå upp tidigt för att jobba. Väl kommen till jobbet så var det riktigt kul, fick hålla på att lära mig en massa olika mackor. Sedan blev det lönesamtal.. Enligt avtal får man lön 75,69kr/h.. Och eftersom kära Perry hade suttit och skoj skällt på Maria hela konfirmationskalaset de var på att hon har skält mig och berättat vilken lön jag fick hos de så tyckte Maria att jag kunde få jobba lite mer ute på Fårö =)! Jag tyckte det kändes dumt eftersom jag ska jobba där i höst. Men Det var helt lugnt för dem så jag ska jobba 2-3 dagar i veckan på ringduvan och 3-4 dagar på Fårö!! Under samtalet fick man även höra att någon i personalen hade sagt att det var så lätt att jobba med mig och att jag lärde mig snabbt, kändes riktigt bra eftersom man hade skrivit det i CV:et!! Så jag blev glad av det. Hör och häpnad, Kristofers kompis Joel kom in på fiket, och Sofie vågade prata lite snabbt med han =) hahaha.. Det händer ju inte varje dag precis. Väl hemma så kollade man in kontot. Och gissa om man inte har fått in båge inack och studiebidrag, pengar jag inte hade räknat med! Så upp till stan och shoppa sönder sig. Köpt lite smink, linne, halsband, pärlor, dop present osv. Allt har verkligen varit helt underbart idag! Kristofer och jag har haft det mysigt! Plötsligt känns allt så lätt, nu måste jag plugga till provet som är imorgon, kan ju inte det precis =S! Men idag är det min lyckodag!!!
Köpte ju ett linne till mösspåtagningen (eftersom man inte alls har några kläder till den) sedan köpte jag en kjol till studenten (lika där..) Haha.. har typ 3 olika ställ till båda tillfällena. Men nu har jag bestämt mig vad jag ska ha på mig. Så min vackra vita långa kjol dissar vi tillsammans med de vita byxorna! Men det blir nog bra!
Ha en bra dag

/Lyckliga Sofie

Tarot

Usch jag hatar det verkligen. Aldrig kan de vara snälla mot mig heller.. Idag berättade de att jag hade haft en bra dåtid. Jag hade varit lycklig och haft ett bra kärleks förhållande, det kan jag verkligen hålla med om. Nutiden var något om min personlighet, makt hette kortet. Jo visst det stämde säkert, för nu är det så mycket man vill och inte vill. Man försöker stå på sig osv. Jag vill göra något annorlunda. Jag tror att det var det, det där kortet stod för. Framtidens kort var inte lika kul. Det stod att jag skulle få kommunications problem, att mitt kärleks förhållande inte skulle gå så bra. Jag blev ledsen och testade en annan spå lek. Man skulle tänka på en fråga och dra ett kort. Vad kommer upp?! Jo, att jag skulle släppa in en ny älskling i mitt liv, jag ska alltså byta ut Kristofer!?!?! Vad är det om, så jag tog ett kort till i en annan lek, där stod det typ samma sak. Fy, fan jag vill inte hitta någon ny. Jag blev på riktigt helt tårögd. Jag tror ju på sånt där, typ. Hade det varit olika svar hade jag aldrig trott på det, men när 3 olika lekar berättar samma sak är det fan inte bara slumpen längre. Jag var ledsen.. Så när jag kom hem så satt Kristofer, Basse och Maffe och kollade på Lost. Kristofer och jag fick ha ett kris samtal ute i köket. Jag fick han att gå med på att med spå sig själv, för om hans kärleksförhållande kommer blomma kommer ju mitt med göra det!!! Så det är så det ska bli. Sedan funderar jag på att gå införbi och göra engång till. Jag kommer verkligen dö om det de där jävla korten stämmer. Inte för att korten stämmer utan för att jag kommer förlora min pojke. Min orolighet gick över till att jag började bli lite dum. Har haft en ganska dålig dag i allmänhet så det blev kanske lite mycket. Men nu är allt underbart igen! Jag tänker inte låta tarot korten paja. För det hade de kunnat göra på riktigt om inte vi hade pratat ut ikväll och jag visste det. För att jag hade hela tiden haft det i bakhuvudet att det kommer ta slut mellan mig och Kristofer. Jag vet jag låter helt cp i huvudet men det är så jag fungerar. Men allt är bra och jag är lycklig som få! Synd bara att Kristofer var tvungen att gå och jobba. Men jag lyckades ändå somna i hans famn en liten stund, mys!
Efter att jag hade varit och spått mig så var jag så ledsen så jag var tvungen att tröst shoppa som vanligt. Skulle köpa pärlor och sjal till balen men istället så blev det solglasögon, ring och en bikini... Hmm.. Bra bal kläder ?! Men de var fina iaf =)
Imorgon så bli det till att klippa det långa håret. Det kommer bli så vacker!
Har faktiskt vågat lägga fram till Maria på Ringduvan nu om min lön, om att jag vill ha 1 års erfarenhet, har faktiskt jobbat på ett fik sen jag var 12 varje sommar. Så vi får se hur det går =)
Ha en bra natt
/miss

Dread

Så, nu har man långt hår igen. Jobbade idag med. Det var ju trevligt antar jag, hmm.. Måste verkligen plugga men har verkligen aldrig tid. Har varit på konfirmation i helgen och träffat en gammal klasskamrat lite snabbt. Jag har även hunnit med att hälsa på min stackars lilla mormor på lasarettet. Och äntligen har jag fått tid att bara få sitta och kolla på en film med min pojke, vet inte hur länge sen det var. Men nu måste jag sova, ska ju upp imorgon och ha kemi... Suck. Jag hinner verkligen inte med den här studenten. Det är så mycket annat som händer och nu. Har fått en sådan enorm ångest nu. Vill bara sluta skolan men fattar inte att lärarna inte kunnat ha planerat upp tiden lite bättre, skönt med alla hemprov och redovisningar som man ska ha veckan innan studenten, typ. Fan vilken tid får man på sig att jobba igen allt som man inte hunnit, nej då ska man pracka på eleverna ännu mer. Nu när man ändå har så mycket att tänka på med bal och mösspåtagning och allt sådant. Jag har sån lust att bara skita i alla studier och bara få ihop ett gäng som kan sitta nere på strandpromenaden och grilla, ta en öl och sedan gå ut. Det hade varit så mysigt nu innan studenten men när skulle man hinna med det?! Är det inte den här tiden som ska vara roligast på gymnasiet? Hmm, verkar inte så eftersom man bara får stressa och plugga samtidigt som man ska försöka ha kul och en uppbokad fritid så man inte ens hinner se sin pojkvän. Blir så trött på allt. Jag ska lägga upp ett schema för alla studier imorgon. Måste bli klar med allt som jag har skrivit upp varje dag. För annars kommer jag aldrig hinna. Hinner jag ändå inte med så får man ju skita i att gå ut efter mösspåtagningen på fredag. Så är det. Jag är glad att jag slipper att fixa mer inför vårat spex på fredag, jag var ju faktiskt en av dem som var med när man skulle och därför slipper man göra klart det.. En sak mindre iaf.
Dröm så sött

Fortsättningen..

Klänningen satt perfekt =) Jag har inte blivit tjockare, jippi! Nu är brodern hemma. Så jag orkar inte skriva mer. Snart får man långt vackert hår igen, naaam. Så fick man reda på att man kanske kan följa med vissa människor ut till 12 imorgon iaf, Sofie kommer ju trotts allt inte hit så ofta så kanske. Sedan kan man komma till Moa på studentskiva =)! Saknar faktiskt pojken redan, kom precis till Fårö. Vill vara med dig. Det känns så ensamt att inte få sova bredvid dig i natt =/. Snart bor vi ihop på riktigt det känns riktigt bra. Vuxen eller inte så är jag glad för det! Älskar den pojken så mycket!!!
Ha en bra natt

Vuxentest suger

image27

Gjorde Moas jävla vuxentest blev 31,7 år!!!!! Är det någe skämt eller? Så mogen är jag verkligen inte, visst jag har flyttat ihop med min pojkvän, jag har körkort och jag har ett ICA-kort som jag brukar använda. Då blev man gammal. Den tackar vi för, nooooooot! Tror inte det är någon som tar mig på allvar och verkligen inte som en gammal person. Men det var ju bra att testet gör det iaf. Suck vill inte vara så gammal. Gjorde 2 test till, ett som sa att jag var omogen och behövde rycka upp mig och inte hålla mamma i kjolen längre. Den andra visade upp det här när jag var klar "Lyckost där! Du kan ännu ett tag kalla dig ungdomlig och oförstörd". Så vad ska man tro på? Jag tror jag tar den sist nämda. Så jag har fått allt ifrån att vara gammal och jätte mogen till att vara grymt omogen till att vara ungdomlig och oförstörd. Känns bra. Nu ska jag gå och duscha och sedan gå en sväng på stan. Gå och testa bal klänningen, jippi jag kommer typ inte kunna ha den. Har säkert gått upp i vikt och lycka till att gå ner det innan balen som är om en vecka. Blir svältning på hög nivå om man har gått upp ett endaste litet kilo.
Fortsättning följer......

Mösspåtagning

Var på mösspåtagning igår, den nådde inte riktigt upp till mina förväntningar. Men ändå det var en mösspåtagning, har ju en chans till eftersom man går på den bästaste skolan =)!
Kvällen började iaf med att man gick på körsången i almedalen. Inte så bra val kanske, vem kan sjunga med när man ska välja en stämma?! Ännu svårare blev det för mig eftersom man är tondöv. Så det blev att man var tyst som vanligt då. Efter körsång så blev det sittning i almedalen med lite vin, vindruvor, godis och kex. När klockan började närma sig 19.00 så fortsatta jag och min klass till packhuskällaren. Det var trevligt tills samtals ämnet gick över till att tala om min vikt. Tydligen tyckte alla i klassen att man var tjock, känns bra eftersom mamma sa det i helgen att jag hade gått upp i vikt med. Men vågen hemma håller med mig, den har inte ändrat ett dugg, där står det att jag är samma gamla vanliga Sofie med samma vikt. Men vad gör det då om man går upp lite? Jag kan ju fortfarande prata och skratta =). Efter packis så blev det almedalen igen, där träffade man Jasmin!!! Vi ses inte så ofta men barndoms minnena flyger över en när man ser dig. Det är verkligen underbart, även om jag inte fattade din lek igår direkt. Där ifrån blev det Gute. Där var det ju inge drag alls kändes det som. Och vart var alla?! Var vi inte 800 studenter, kändes inte alls som att det var många där. Det kändes inte alls som om folk var glada och lyckliga studenter. Nej för mig så var det ingen höjdare. Så jag hoppas på våran mösspåtagning på donner, då är det lite personligare med spex och middag med lärarna osv.
Gick upp imorse för att gå till skolan, kom man ner och blev lite förvånad över att Kristofer med hans två kompisar Hoffa och Micke satt nere i rummet. De hade tydligen varit vakna hela natten, vissa har ju fortfarande inte sovit =S själv hade man aldrig klarat det, sovmongot som man är. Väl i skolan så var det Biologi (enda anledning att jag gick dit). Som vanligt så satt folk i klassen och pratade om en massa störande saker. Störande och störande, men vissa har ju tydligen haft alla sjukdomar och är tydligen uppfinnare nu också. Orkar verkligen inte lyssna mer på det där. Men men, jag förstår att hon kanske vill ha lite uppmärksamhet och så men det leder bara till att folk blir trötta och arga på henne, stackare. Nu är man hemma, bor i en flytt kartong har inte ens rum att gå på golvet typ. Men vi ska ju bara bo såhär 1½ vecka inte så farligt så det går nog bra.
Min kära pojkvän var ju duktigt idag och fick städa allt det sista helt själv uppe i den andra lägenheten. Han är så duktig. Tycker verkligen om den killen! Är bara så lugn och lycklig när jag är med dig! Renodlad kärlek.
Ha en bra natt



image25   image24   image26

Happiness

Nu har man städat massa. Snart klara men vi ska ta det sista imorgon. Kommer nog gå bra, har köket och golven kvar typ. Skulle lugnt kunna bli klara på 1 timma om vi ville. Men man kommer väl gå och små pytsa på saker 5 ggr till när man är klar. Så är det ju när man flytt städar.

Nu har man fixat bil till balen, NIIIIICE!!! Hoppas verkligen jag fattade rätt nu. Ska man få någe gjort ska man fixa det själv =) Imorgon ska man fira för allt som heter student och frihet ;-) Klart man ska parta för dig med Emma!! Mösspåtagning imorgon! Sofie ska vara glad och lycklig, får IKEA varurna med.

Ha en bra kväll
image23


Wonderful world

Solen skiner, sommar, har snart städat klart, flyttar, STUDENTEN snart, mösspåtagning, jobb, kärlek


image22

Jobb

Håller på och gör lite frukost/lunch nu innan man ska iväg och jobba. Första dagen på Ringduvan. Hoppas verkligen jag inte gör bort mig för isf är jag körd i höst. Har dock jobb i sommar iaf, som jag kommer tjäna betydligt mycket mer på ;) Lisa och Barbro kommer också bli glada i så fall haha. Konstigt att man inte är nervös... Jaja det kommer nog gå bra. Vad kan man göra för fel på ett fik? För att det inte ska gå bra där ska man ha någon socialstörning och det hoppas jag verkligen att jag inte har.
Är lite ledsen i ögat för att det var så vackert väder, vill ju sola!!! Men men.

image21

40 mil

Åkte/körde ca 40 mil i fredags(!) Låter ju som en brak fredag. Började dagen med att ta bussen 1,5 h ut till Fårösund för att jag tänkte åka hem. Vände dock när jag kom dit och följde med Anna och mamma till Visby. Där ifrån åkte jag vidare till Tofta för att sedan åka hem till ön igen. Väl ute på Fårö så skickade nån och frågade om inte jag skulle ut.. Skickade med några andra och det var tydligen många som skulle ut och kolla på snook. Blev lite ledsen i min ensamhet och sa det till mamma. Mamma tyckte jag skulle ta bilen in till stan, jag frågade Anna om hon inte ville supa lite, och det ville hon såklart ;). In till stan för att kolla på snook på Gute. Ångrade mig lite när jag kom eftersom jag inte alls tyckte det var så många ute och det var helt värdelöst. Sämsta musiken ever spelades efter att snook hade spelat klart. Jag var nykter så klart och det gjorde det inte bättre plus att det var massa konstiga människor där bara. Sedan var det ju hemfärd igen.. Inte dirket laglig hemfärd men men. Kom hem vid halv 4:a på natten. Jag och Anna tyckte det var ganska kul, kändes precis som en sommar natt, lite halv kallt och solen hade börjat gå upp, fåglarna kvittrade, turisterna är nere till och med så bakades det i bageriet bredvid. Det kändes jätte mysigt, man fick verkligen sommarkänslor i hela kroppen!

Idag vaknade man vis halv 2 och gick upp för att måla huset. Jag, Anna och Sara målade i alla fall fram sidan. Det kändes riktigt skönt att ha börjat med det iaf. Det är ju inte så roligt, så nu har man iaf kommit någonstans. Väl klar med framsidan så var det ju bara att äta och ta bussen in till staden igen. Vägen mellan Fårö och Visby börjar bli lite uttråkad! Satt och skickade sms till en massa folk eftersom man inte har så roligt. Så nu har man tagit reda på det mesta inför onsdag då det är mösspåtagning!!! Det kommer verkligen bli en riktig brak-fest! Mössan ligger här bredvid och det kommer bli så roligt! Nu börjar det närma sig studenten. =)

Imorgon ska man ha första jobb dagen på Ringduvan.. Kommer nog bli kul. Måste sova nu!
God natt


kul....

Hade en otroligt rolig kväll igår. Det var nog för att jag verkligen kände att jag firade mitt körkort och jag bara hade kul. Läskigt eller roligt var det med att folk från kickboxningen kom fram och hälsade. Hmm, hur känner man igen nån som man tränade med för 2 år sen? =) Jag var ju så liten då med. Har jag inte förändras någonting? haha.

Mindre roliga biten blev det idag. Jag och Kristofer har bråkat om allt och ingenting. Fatta egentligen inte vad vi bråkade om men det gjorde nog inte han heller. Båda två är så trötta, så det var väl det..... Skulle egentligen ha varit på öster nu, men fan jag kommer senare. Pallar inte gå upp dit utan att ha duschat och lugnat ner mig. Men jag ska dit. Skulle bara vilja bli sams med pojken innan. Men tyvärr tror jag att han har somnat nu. Jag tänker inte väcka han, han har inte sovit på mer än 2 timmar på 2½ dygn nu.

Vi ses snart.
image20

Går till skolan med solen i ögonen

Nu ska man åka till skolan och skriva ett matte D prov om en timma.
Vad händer om man inte kan det när det är provet som ska avgöra vad man får för betyg?
Jag vill inte åka till skolan, jag vill inte.
Det kommer verkligen inte bli en rolig dag där idag.


image19

Shoppat

Usch nu har man vart och shoppat igen. Hmm.... Skulle ju bara åka ner för att köpa ett par balskor hade jag tänkt. Det blev skor (som jag bara kommer använda 1 gång), 1 svart strand klänning och en gul siden klänning. Den blir det nog på studenten, när vi ska till hamnplan. Så har jag lite partykläder. I och för sig så kanske man skulle kunna ha de där skorna på studenten med. Vi får se hur det blir. Måste hem och gå igenom vad man ska ha för kläder de olika dagarna snart.
Nu ska jag vila lite inför resan.
Ha en bra dag

KÖRKORT

Jag har fått KÖRKORT!!! Det är fan fint det (inte bilden på men annars)! Jag fick det i tisdags, sa det till folket i skolan i torsdags. Folk log men muttrade lite för att jag inte hade sagt någe, men vadå? =)
Jag har fått det och jag fick det innan sommaren som  jag så gärna ville! Helt underbart!!! Har dock inte vågat att köra här i Norrköping. Första kvällen när jag kom så tog Kristofer och hans vänner var sin öl så ingen kunde köra förutom jag. Och de ville till donken.... Ofta, nej våga köra på ett gäng killar jag inte känner i en stad jag inte hittar i och med en bil som jag inte vet hur den fungerar. Så duktig är jag inte på att köra än att jag vågade det. Vill ju gärna träna lite i Visby på att köra lite själv först. Men jag har mitt Körkort iaf och det tänker jag inte bli av med. Det ligger hemma på min säng, ska åka hem imorgon och hämta det!
Jag har ju en papperslapp som jag ska visa upp om farbror polis kommer. Förstå hur mycket lycka en sån där liten papperslapp kan ge en. Det är ju helt sjukt! Det ska bara stå rätt saker på..
Nej, nu ska jag väcka Kristofer på riktigt!

image18

Spendera

Sitter i sängen och kollar ut på golvet, helt fyllt med en massa små saker från IKEA. Och allt detta sak vi få med oss på bussen sedan båten, lätt..... Men vi kommer fixa det. Vi får helt enkelt ta taxi vart vi än ska gå. För annars kommer vi inte komma någonstans.
Vi köpte en ny säng, skrivbord + lådor, sidobord, köksbord + stolar + resten. Vi köpte ingen lampa, hylla och lite sånt som var ganska viktigt. Anledningen var att det var ganska svårt att veta hur man vill möblera och vad det är för lampor och sånt som man  vill ha. Jag tror att gotlandshem skulle tapetsera om så vi vet ju inte ens vad det är för färger. Vi ska ju ta lite möbler hem ifrån med. Men i sommar kommer det vara ganska tomt i lägenheten. Men så får det ju bli, det viktigaste är ju att vi kan betala hyran och köpa mat. Vi har ju TV-möbel, soffbord och en byrå och sådana saker hemma. Men en 3:a behöver mycket möbler... Men men det blir nog bra.

Såg på eurovision song contest igår. Fan vilket skit!!! Det är fan för mycket u-länder med. Det är ju bara grann röstning så det spelar ju ingen roll vilken låt man skickar. Jag blir så trött. De poäng vi fick, fick vi ju bara från skandinavien. Känns bra. Men värst var iaf de som gav grekland en 12, landet hade gett grekland en 12 sedan 1997, okeeeej?! Förstår egentligen inte det där med att man röstar på sina grannländer. Eftersom det är telefonröstning. Ofta jag tänker när jag sitter framför TV, nu ska jag ringa på Danmarks urkassa låt bara för att vara snäll.... De måste ju fixa till siffrorna sen.
Tänk om den där silvriga ipren-gubben hade vunnit, då hade jag kollat fler gången på den där skiten.
Den enda som var bra igår var Kristian Luuk, sköna kommentarer hela tiden.
En sak till som är lite komisk är att jag aldrig har varit i Norrköping utan att se ett melodifestivalsprogram. Haha, antingen är det delfinal eller som igår eurovision. Ganska kul ändå.

Nej, nu ska jag råka väcka Kristofer ;-) Börjar känna mig lite ensam och vågar inte gå ut till hans föräldrar själv. Vi måste faktiskt börja packa nu eftersom jag måste ner på stan en snabbis sen om den är öppen =)
"Spendera köp mera så mycket som ni kan för kung och fosterland" Hör den frasen i huvudet hela tiden, jobbigt.

Ha det bra


Blogg-nörden är klar

Äntligen klar med mitt biologi arbete. Det känns väldigt bra faktiskt!
Har blivit en liten blogg-nörd.. haha. Har skrivit mycket de senaste 2 dagarna nu. Men vad annars ska jag göra då. Känns bra att få berömma sig lite på bloggen ibland. =)
Det var ett väldans liv i huset förut, jag blev så arg för att det lät som om det vore en dagisklass i huset. Var tvungen att ta en lugnande promenad. Det hjälpte och jag kom igång att plugga med engång sen när jag kom tillbaka. Börjar dock bli lite grinig igen eftersom det låter som om de ska ha fest i huset. Jag ska nog se en film för att jag har varit så duktig iaf ett high chaparall avsnitt eller något liknande. Måste ju trotts allt ännu packa men det ska väl gå fort hoppas jag. Brukar ju packa på 5 min annars ju, så det gör det nog. Snart flyttar man in i det nya lägenhet, en riktigt lägenhet med en klok tvättstuga. En 3:a, fatta vad nice!!  Det enda som är problemet är ju att hyran är lite dyr, eller det är den väl inte men får man inte sin första riktiga lön förrän den 25 augusti så känns det lite tungt.
Vem har fest på en onsdag? Jo, huset.. suck. Jaja det är väl lill-lördag då. Men orkar verkligen inte ikväll.
Ta det lugnt Sofie och glöm bort alla problem... Tänk på det glada som hände dig igår istället!!!! Åhh, sitter bara och ler när jag tänker på det. Roligt roligt! Man kanske ska belöna sig med lite glass senare. Mmmmmm, jag är en äkta glass älskare!
image17

Film morgon

Bra kämpat Sofie... Skulle ju börja plugga förut. Men sen kom jag på att jag kunde ju se en film innan eftersom jag gick upp så tidigt, hmm. Så det blev "the dead girl" inte den bästa film jag sett direkt men den var ju inte den sämsta heller. Efter det så blev det "spiderman 3"! Den var väl som man hade förväntat sig, eller kanske lite bättre. Men ungefär som man tänkt sig iaf.
Nu ska jag väl försöka plugga igen....... Jag måste ju packa senare ikväll, så bäst att börja plugga snart.



Min kära pojke åkte till Norrköping imorse. Men jag ska åka upp dit om 2 dagar så det kommer nog bli väldigt bra ändå =) Jag älskar dig så. Har fått låten här nedan på hjärnan och den vägrar släppa.. Men vad gör det den är ju underbart bra!
image16

when I wake up yeah I know I´m gonna be, I´m gonna be the girl who wakes up next to you. When I go out yeah I know I´m gonna be, I´m gonna be the girl who goes along with you. And if I get drunk yes I know I´m gonna be, I´m gonna be the girl who gets drunk next to you.

Raggaråk

Igår var man ute på ett raggaråk som heter duga!! Anna och Marcus fick också följa med på ett litet raggaråk. Det var så härligt satt där med min kjol, linne och skinnjacka (solglasögenen glömde jag hemma =/) man kände bara hur frihets känslan trängde sig på där man satt. Det var verkligen helt underbart! Men nu är det dags att jobba lite med biologin som man ska redovisa imorgon ;-) haha, dags att börja nu. Som vanligt är man ute i sista stund. Men vadå börjar jag nu så har jag ju hela dagen + natten på mig annars brukar det bara bli det sist nämnda =).

image14image15

Veckan

Nu är det tisdag, man får vara hemma och plugga hela dagen precis som vi får imorgon, jippii! På torsdag har vi ju biologi, me like =). Vi ska dock redovisa och prata inför klassen och det kanske inte känns super men jag måste verkligen träna på det så det är ju bara bita i det sura äpplet.
Efter biologin beger vi oss av till oskarshamn där vi ska kolla på ett kärnkraftverk på fredags morgonen. Det är inte förän efter klockan 16.00 min resa kommer börja. Jag kommer då ta bussen till norrköping, själv. Fatta 3 timmar på en buss själv...... Vad kan man roa sig med om inte kemi. Väl framme i Norrköping så kommer man träffa pojkens familj och självklart pojken själv. Vi ska på IKEA! Hur roligt är inte det? Sen är det ju Eurovision på kvällen, och Sverige ska inna eftersom de har de bästa bandet med den bästa låten. Okej, worrying in kind kanske inte är bästa låten som the ark har gjort men den är riktigt bra och av att bara lyssna på den blir man ju lycklig och man måste ruska lite på händerna samtidigt. Tvångstanke kanske, eller nej det bara blir så.
Nej, nu väntar duschen på mig. Jag lovar att simma lugnt i badkaret!
Have a nice day


Sommaren är påväg med stora steg


image9
         image10    image11
Haha.. Imorgon så börjar skolan igen efter "lovet" har ju vart ledig nu i 5 dagar så jag får nog kalla det lov. Förstår det inte men idag sov man 15 timmar, bra gjort =). Så Miss Sofie har tyvärr lite svårt att sova nu.. Inte bra. Imorgon är en bra dag, första lektionen med Leif på väldigt väldigt länge! Han är verkligen min favorit lärare, bästa läraren jag har haft under alla mina skol år och de är ju endel nu.
Snart är det studenten weeiii.. Helgerna kvar till studenten är några stycken men alla är det full proppade med massa saker. Första helgen är det bröllop sedan går det vidare med Nörrköpings resa till IKEA, jobb, (mösspåtagning på tisdagen), konfiramtion + jobb, mösspåtagning + pappas födelsedag + balen, säves student + jobb, MIN STUDENT!!!!!!! Fatta hur snabbt dessa veckor kommer gå weeeiii! Jag är så lycklig, jag har jobb en lägenhet i Visby en underbar kille som man ska flytta ihop med på riktigt. Mitt liv är helt underbart! 
Sen har jag kommit på att jag har ju många fler MVG i betyget än vad jag trodde men mina betyg är ju långt ifrån lika bra som resten av klassens. Men jag är lycklig iaf! 
Snart är det sommar, man känner verkligen att det är påväg. Jag har börjat gå med kortbyxor ute, visst det är ganska kallt men jag vill att det ska vara sommar, så man får väl hoppas när man står inne och sätter på sig det att det ska vara sommarvärme ut =). 
Nu ska jag sova. Klockan är halv 2 och jag kommer vara grymt trött imorgon. 
Ha en bra natt och dröm så vackra drömmar