Tjejkväll

Igår hade vi en skit mysig tjejkväll! Jag tyckte att det verkligen var skit kul! Lätt kunnat göra om många, många, många gånger, jag tyckte verkligen att det var hur kul som helst. Lite syn att Boel som vi skulle fira inte kom, men vi redde upp det ganska bra iaf! Godaste var iaf rosa panterna den var verkligen skit god. Men självklart tyckte ingen samma... Jag hade iaf en underbar kväll igår! Ska gå ner städa lite och se på Eurotrip =). Antar att det kommer lukta grymt mycket alkohol där nere, gör det alltid när man ska städa.. Usch.. Men det är fan värst med ölen när man slår ut den, inte så att man vill känna alkoholdofter dagen efter. Men idag kommer det nog att gå hur bra som helst inte så mycket att ta hand om! Stackars Linda fick ju jättemånga glas att diska och sin mixer. 

Tänkte på en sak, som man ofta inte tänker på men man borde göra. Jag tycker så mycket om mina vänner och jag är så glad att ni finns i mitt liv! Det där lät ju som vilken klyscha och sånt som alla redan vet. Men hur ofta tänker man tanken och verkligen sitter och tänker på varför de är så bra för dig, typ aldrig! Tragiskt, men det är ju bara för att de tillhör din varda och vem orkar att tänka över vardan så ofta? Det är ju jättehemskt, sånt som är vardag vet man fungerar så det reflekterar man inte över men det är ju ändå den som tar störst del av ditt liv... Konstigt. 

Kristofer du är verkligen allt för mig! Skulle aldig kunna lämna dig, det funkar inte så. Undrar om det är bra eller dåligt att hitta sin största kärlek i livet när man är så ung. Det låter ju mycket mysigare att säga det sen när man blir 70 år och sitter med varsin gungstol men man har nog ganska mycket odds mot sig. Jag tror på evigkärlek, jag tror på att det finns en för dig där någonstans, du kanske inte hittar den med engång men det måste vara så att det kommer finnas en kärlek som kommer betyda mest för dig genom livet. Men jag vet inte, vill mest att det ska vara så tror jag. Låter inte det gulligt, det låter ju mycket gulligare än att det kommer inte finnas en det kommer finnas 20.... Men det borde ju finnas jätte många olika eftersom att din roll förändras ju hela tiden, så då är du ju inte samma person som du var när ni blev kära och då borde det ju bli så. Men jag har iaf hittat min drömprins och jag har bara en kärlek i mitt liv. Nu tänker alla, aja eller hur.. Men vi får se när jag är 70 och sitter i gungstolen bredvid Kristofer.

Hjärta

Helgen

Helgen är snart över. Sitter hemma på min ö, mysigt. Saknar min pojke lite, han jobbar ju hela tiden under min vakna tid i Visby inte så kul kanske.
1 vecka kvar sedan är det lov! Trodde denna vecka skulle vara en lätt vecka med teman och skojsiga saker men istället blev det Matte D, Kemi B, Fysik B och Religon weeeiii, eller inte! Usch, kommer verkligen dö!
Vad ska miss Sofie göra på lovet då?
- Jo, kanske åka till Norrköping eller något annat skojsigt. Hade varit ett lättare val om man varit lite lite rikare. Då hade man åkt till Norrköping och Sälen eller Trysil men nu är man fattig och vet inte om man kommer någonstans alls.
Idag blir det väl mitt ansvar att fixa ihop tjejkvällen, brukar bli lite mitt ansvar att fixa sådana saker, få se hur det går.

Melodifestivalen igår. Mina favoriter har alla gått vidare direkt till Globen, första gången i historian jag tycker att melodifestivalen hade fler än 1 bra låt, haha! Mina favoriter är självklart Sebastian, The Ark och Marie Lindberg! Igår gick ju även Måns vidare, han hade ju iof en låt som skulle kunna gå någelunda i Helsingfors men jag vet inte. Inte min favorit men den funkar väl..

Nu ska jag gå och, jag vet inte gå från min systers rum iaf för hon ska byta om nu.

Kärleksdagen


Idag är det en kärlekensdag. Fin dag men synd att min älskade ska jobba kväll. Det är vårat 3:e år som vi missar dagen. Fast i år så hade vi vårat firande igår kväll och i morse. Men nu sitter man ensam och funderar på vad man ska laga för mat till sig själv =/

I need you, like flowers need air,
Like revolutionairs need despair.


kärlek