-10 000kr på en dag..

Är cirka 10 000kr fattigare efter en dags vandring i staden.. Hur är detta möjligt? Men nu tror jag att allt är klart inför resan, troligen inte men det känns underbart. Det enda som möjligtvis saknas är väl ett par skor..... Jag har faktiskt inga att åka i, jag vet inte hur detta kan vara när jag har ver 30 par hemma.
Nu kan jag stryka allt på min lista, skönt!
Tandläkare, visum, backpacker väska, apoteket (gjorde av med 600kr där), reseförsäkring, biljetter, banken m.m..
Har en fundering bara, jag ska hålla koll på 12st flygbiljetter fram till nästa år i april när vi kommer hem igen, hur ska en slarva som jag lyckas med detta? Vad skulle hända om en tjuv kom och tog dom?
Bara 25 dagar kvar tills jag står på arlanda, förväntansfull kanske lite nervös för att lämna trygga sverige och åka jorden runt. Det skönaste är att slippa vintern, vår och sommar kommer det vara över allt där vi stiger ur planet. Även när vi kommer hem igen. Har nog aldrig längtat till julafton så mycket som i år. Fira det på en varm strand som årets fest kommer bli spännande. Jag tycker ju inte om julen så tror att det här kommer passa mig utmärkt... längtar mig bort till nya äventyr!

Doktorn ringde precis, måste göra några nya prover innan jag åker. Jag mår bra har jag ju sagt, onödigt!

Sommaren har ju varit underbar här hemma. Har aldrig sparat så mycket pengar under så kort tid men samtidigt så känns det som att jag inte har tillräckligt. Allting går hela tiden åt att betala allt som måste vara fixat innan man åker. Har ju inte riktigt klarat av att vara utan festerna heller. Men jag måste ju få koppla av och träffa lite vänner då och då.
Jag har haft en underbar sommar. Får tacka M för mycket av den. Nu ska jag äta och sen fundera om jag inte har lite mer jag kan fixa med medans jag är i staden.

S o L, (började skratta, det blir ju sol, och ni är ju sådana som ger så mycket värme runt er=)) jag hade det så mysigt igår på våran fika/mat, så det är verkligligen värt att skrivas ner!

Vi ses och hörs!