hard work work

känns som om man bara sover och jobbar, det är ju nästan bara det man hinner med... Men men. jobbade från halv 7 till halv 7 idag haha. Men jag har hunnit läsa ut min bok nu, igår faktiskt. Måste kolla i förra inlägget när jag skrev det. Sen har man faktiskt hunnit vara ute lite och gå på efterfest och allt. Värre är det med att hinna umgås med den man verkligen vill, min kära pojkvän. Antingen jobbar han eller jag, eller så har han vänner här osv. Men nu ska jag vara några dagar inne i stan så nån timma kan det väl bli iaf. Blev bjuden på middag av svärföräldrarna idag. Det var mumsigt. Men Gud så trött jag var höll på att somna kändes det som. Men så kan det vara.
Nej nu ska jag sova på riktigt. Puss

Min tid sedan sist..

Första veckan tog jag det bara lugnt efter studenten. Och då menade jag verkligen lugnt, minns inte ens om jag gjorde något alls. Förutom att ligga lite i almedalen dagen efter studenten, resten av tiden satt jag inom hus eftersom det var så dåligt väder =/. Den 18 började man jobba på Ringduvan där jag även jobbade den 19. Sedan så jobbade man en massa på Sylvis mellan Ringduvans tider. På sylvis är det inte direkt 8 timmars dagar.. Det mesta jag har jobbat på en dag var 14,5. Men vad gör det? När man är ledig, eller när man får sluta lite tidigare så vet man ändå inte vad man ska göra så man blir helt rastlös. Låter det som om jag har ett bra liv?
Men jag kommer bara vara ledig 1 dag mellan den 18 juni och den 11juli. Midsommarafton firade man med Kristofers vänner och Linda ute i Östergarn. Jag hade sjukt roligt! Vet egentligen inte varför men tror att det var för att mit lag vann på lekarna =). Och det var den 23 när jag hade min studentskiva dagen efter midsommarafton. Det blev nog inte som alla andras studentskivor där på slutet..... Men jag hade ju kul. Och äntligen fick man se nån i släkten full, har jag aldrig gjort förut. Dock kom det inte så mycket vänner.. Det var ju ganska många som hade sagt att de skulle komma men men.. Linda min trogna vän kom iaf! haha.. Och Fårögänget kom förbi med en present men ville inte gå in till släktingarna eftersom de inte mådde så bra............ Även om jag har jobbat så mycket som jag har, har jag ändå hunnit att vara lite med min kille och på kuten och skeppsbron. Inte att förglömma är ju att jag var på Sylvis Döttrars TeaterSupé premiär + Club Kenths! Så jag har faktiskt också hunnit med lite roligt i sommar även om jag har jobbat ;-)
Nu måste jag rusa och äta lite frukost, börjar ju snart jobba igen.. Stänger på Ringduvan, drygt men imorgon är det Sylvis igen =)
Ha det så bra! Och en trevlig sommar.

P.S Jag har köpt en bok jag ska läsa när jag inte jobbar och inte har något annat för mig, (har ännu inte kollat på något TV-program) jag är på sidan 100 nu iaf. D.S

image42
                      Vi som vann 

Resten utav bilderna vet jag inte om jag ska lägga ut här....