Stardust

Oj, såg Stardust nyss.. Måste ses om man inte har gjort det en fin sagofilm. Var på precis det humöret. Har inte Boel sett den så är det ett måste för din del, men antar att den redan har kollats in.
Jag har inte haft ork att se en sån film men, vad ledsen jag var att jag inte kollade in den tidigare. Det är faktiskt ganska mycket humor i den för att vara en sådan film som den är.
Gillade den skarpt.

Ha det underbart


Festen

Igår var det fest. Började kvällen med att leta outfit, svårt val blev det, vilket som sedan resulterade i att hela min party-garderob+ Saras ligger på soffan. Men vi lyckades enas om en outfit som var en blå kjol och blåa skor med svarta accocearer. När jag äntligen hade fått på mig kläderna blev jag chockad av att klockan var så mycket så fick sätta mig i bilen och köra hem till Hanna där jag sedan sminkade mig. Började dricka lite och hade mysigt. Kvällen fortsatte sedan på munken med en väldigt god måltid och trevligt sällskap, Sara, Hanna och Malin. Själv blev man så förvånad över att inte behöva visa leg när man beställde in vinet, ser ju inte så gammal ut.
När väl festen kom igång så började man självklart i Vinyl-baren med lite gammal hedlig musik, elvis =). Där Hanna fick en raggar kille eftersig, haha. Ingen utekväll utan turkar så självklart så kom det fram någon och började prata med oss. Han fick sedan för sig att han och jag var likadana och tydligen inte var svenskar?!
Efter mycket skratt och lite drinkar så kom Kristofer, min kära. Som fick utstå en knuff av turken efter att han hade sett att vi kysstes?...
Måste säga att det var mycket konstigt folk och massor som pratade med mig. Konstig kväll men rolig som bara den. När det stängde och vi skulle börja röra oss hemmåt, så kommer det fram en kille till mig och säger "hejsan, jag har sett dig 6ggr ikväll och du är verkligen jätte vacker". Jag svarar artigt "tack så hemskt mycket, men jag har pojkvän". Kände mig lite otrevlig men vid den punkten börjar man bli lite trött på killarna, haha. I alla fall så får jag svaret  "ta det för det är, jag menade inte så, men du är verkligen jätte vacker".
Sånna komplimanger ska man ge flickor på krogen. Man måste inte alltid ragga. Det där gjorde ju en bara ännu gladare. Sedan avslutade jag kvällen med bad och bastu nere på strand hotell. Kan det bli en mycket perfektare kväll än så?

Träffade Hanna förut idag när jag skulle hämta hem bilen och mina saker. Hon fick ju gå med några hockey-killar och visa vägen till deras hotell igår. Då hade en av dem sagt "eh, det är ju du som är kompis med den där söta tjejen".
Måste säga att jag fick många komplimanger igår. Vet inte vart det kom ifrån.. Helt chockad. Okej om man får nån per kväll men inte som igår. Så jag gick runt och såg lycklig ut för det får man ju bli trotts att man är tillsammans med världens bästa kille.

Är så lycklig nu. Kristofer och jag har det underbart håller på och gör min lilla systers biologi läxa bara för att jag tycker det ämnet är så roligt. Jag känner att det här året är mitt år.
Jo, en sak till. Var och köpte snus till Kristofer och behövde inte visa leg då heller.. Vad har hänt på en natt?!

Lev väl och glöm inte att ha roligt


Börja träna in din sommar midja redan nu

Varför kickboxing?


Korrekt utförda kickboxingtekniker på mitts eller säck är den mest ultimata träningsformen för hjärt-lunga-blodcirkulation, styrka och rörlighet. Då man jobbar med mitts eller säck, som erbjuder motstånd, ger det muskeltillväxt. Dessutom rör man sig hela tiden runt säcken eller mittshållaren och håller därmed pulsen uppe hela tiden, bränner kalorier (lättare pass 350-450 kalorier/h, hårt pass upp till 800 kalorier/h) och fett. Sparkar och slag kräver balansskiftning och rotering samt böjning i bålens muskulatur (de stabiliserande musklerna i överkroppen), i rygg och bröst. Har du bara en timme på dig, men vill ha alla de effekterna av löpning, aerobics och styrketräning, som dessutom är intressantare i sitt innehåll än step och aerobics eller liknande, då är kickboxing för dig! Gillar du dessutom att lära dig samtidigt något användbart, då du kommer i form, exempelvis enkelt självförsvar, så är valet enkelt. Dessutom gör kickboxing underverk för känslor som frustration och ilska!


Kickboxing hjälper även att komma i form för andra sporter som tennis, volleyboll, basket, golf osv.


Fan vad bra det låter!!! Okej, sista ansökan om en träningskompis (på bloggen).


Träning

Träningskamrat sökes! Någon som vill börja träna kickboxning med mig? Man kan testa de 3 första gångerna gratis om man vill. 500kr per termin!


Begär

Igår var jag hungrig, jag och boel tog varsin cheese på donken. Efter det så satt vi och läste hur mycket kalorier det är i alla hamburgare, varning för Mc Tasty.  Jag blev kanonmätt av att bara kolla på allt detta. Förstår inte vad det kom ifrån för sådant brukar inte påverka mig.
Sedan har jag varit väldigt sugen på att shoppa kläder länge nu, allra helst har jag känt att jag måste inför lördag. Men, satt och kollade på massa olika hemsidor nu och nej, jag är inte sugen längre. Det enda jag tänkte på var alla klänningar och kjolar jag ännu inte har använt. Har minst 3 outfits som ingen har sett...
Har nästan som en tvångstanke där, måste köpa nyta kläder till varje gång jag går ut. Om det sedan blir avblåst så har jag extra kläder. Om jag motförmodan inte köper några kläder så måste jag köpa alla smycken på nytt.. Så varje gång jag letar efter något passande så hittar jag bara en massa som jag ännu inte har använt.
Skor är det likadant med.. Köpte minst 4par nya skor i december. de jag köper använder jag sällan men ändå så måste jag köpa dem.

Vill klippa mitt hår. Panik.

Vi ses ute på lördag.

Fullare med sugrör?

Jag och Boel satt och diskuterade detta idag. Nu har jag kollat upp svaret. De flesta säger att det är en myt. Men sedan läste jag ett inlägg av en någon..
Man blir fullare om sugröret är syrefritt (tätt). Vilket de flesta inte är..
Det vill säga att jag tror att eftersom en vanlig person inte kan märka någon skillnad när de dricker med sugrör så skriver de flesta att det är myt. Men Jag tror dock lite på teorin om att de skulle kunna skilja lite om du har ett sugrör som är syrefritt men det är som sagt så lite så det inte är nämnvärt..

Take care

Fiket är stängt

Idag har man bara varit nere på fiket en liten stund och städat. oj vad mycket saker som får plats i alla lådor. Det ska ju byggas om nu lite grann, eller ganska mycket. Så imorgon blir det skroten med all bråte.

Tro det eller ej, men Sofie har varit och tränat idag. Jag kom iväg och jag vet inte vad jag ska säga... Var inte riktigt nöjd, det var ju friskis och svettis. Det var verkligen verkligen värre än jag trodde. Men imorgon har jag lovat Hanna att testa ett annat pass också sedan på onsdag blir det boxning med lillsyrran och kanske Hanna. Så nu kanske man kan börja träna på riktigt någon gång. Vi får snart se hur det går med Sofies träning, det låter ju lovande än så länge men vi får se när jag har betalat in anmälningsavgiften. Så det ska bli kul och se vart jag hamnar.

Jo, just det för er som undrar om blodgrupper så kommer svaret här nedan. Jag var tvungen att kolla upp det imorse när jag vaknade till för att jag hade glömt bort min "läxa".
Blodgrupp A och B bildar antigener mot varandra därför kan de blodgrupperna inte beblandas.
Blodgruppen AB bildar inga antigener alls och därför kan den gruppen ta emot från alla men bara ge till AB.
Blodgruppen 0 kan dock bara ta emot från 0 men ge till alla eftersom de inte bildar några antigener. Men de bildar antikroppar mot A och B blod.
Sedan var det, det där om +/-. Har du negativt kan du bara ta emot från de som har -. Men om du har + så kan du ta emot från båda.
Så det där var en snabb genomgång av vad som undrades under fikan. Jag kan ha fattat fel någonstans, mycket möjligt.

Ha en bra kväll dags att sova

Tråkigt

Kristofer sover fortfarande, varför?.. Somnade ju samtidigt och han har sovit fler timmar än mig de andra dagarna med. Själv vaknade jag där lite innan 10.. Klädde iof på mig nu lite halv när det plingade på dörren. Men när jag kom dit hade de redan gått. Har haft några tappra försök att väcka han men det går ju inte =/.
Har sett på en riktigt dålig film som tog 2 timmar också. Har konstaterat att vi måste rensa handfatsrören i lägenheten. Ungefär så långt har jag kommit på min dag. Jag och Hanna har till och med bestämt pass till imorgon, så klockan 17 ska vi träna. Är lite nervös eftersom min kondis inte är den bästa direkt.. Har även lagt märke till att min ena nagel har blivit ganska lång. Den är typ 1mm längre än de andra naglarna så om man vänder på handen så man ser handflatan så kan man fortfarande se den. Det är långt för lilla mig.
Nej, nu ska jag gå och läsa lite i min bok.

Take care

Personalfest

Oj, vad jag hade roligt igår. Det var personalfest =).
Dagen började med att leta outfit till kvällen, blev inte riktigt nöjd men men. Gotland har verkligen fula kläder nu allt på rea och inget i min storlek typ. Men som vanligt fick MQ rädda mig.
Sedan blev det jobb lugnt morgon och sedan hända något vid 13 och alla kom och fika och åt precis samtidigt, lite kaos i köket men det löste sig. Så trötta och slitna var vi när vi åkte hem för att byta om och duscha på en timma. När vi väl var ombytta sågs i igen för att spela Laserdome, me like. Min väst och vapen var dock väldigt trasiga så innan jag förstod det så blev jag skjuten många gånger =/. Men Proffs som man är så återhämtade man sig snabbt och kom på en 2:a plats, det gillar vi. Mitt lag vann också, vi var bara 3 och de röda 4. Svettig som man blir efter det så var det att låna saras sprut deo och sätta sig i taxin ner till munken.
Väl framme blev det champange, dryck, mat och en massa skratt. Som vanligt när jag går ut så drack jag sambucka shot, öl och rosa pantern, till maten blev det dock cider.
Sedan var festen i full gång. Och munken gillar jag verkligen! Herre gud vad roligt jag hade igår. Vinylbaren, my favourite! Hör och häpna men jag tror det var någon svensk som raggade på mig igår.. Händer typ aldrig men men. Tror till och med att han jobbar i någon klädaffär eftersom jag känner igen han. Jag som försökte skicka över han till emma men det ville han inte. Såklart några turkar också som alltid men de var ovanligt snälla och lät mig vara fort.
Men som sagt jag hade verkligen roligt, bästa ute kvällen på länge!! Så jag tackar min chef för den!
Även min kära pojkvän som tog ledigt för min skull =)

Sitter bara och ler nu framför datorn.. Så kul hade jag!


Dags för maten och kanske kolla vad det går på tv, Kristofer sover, sedan kanske det blir fika med Hanna-banana =)!

Läs nu noga, och gärna engång till om ni inte tror på det, Sofie ska träna imorgon. Jag vet, det har inte hänt på väldigt länge men imorgon. Ska till och med köpa halvårs kort... Duktig flicka.  

Lycklig