Ledigt

Nu känner man sig inte alls slö, ligger i soffan med mjukisar äter lite mörkchoklad mellan filmerna som man har sett. Usch, hur ska jag orka börja jobba igen, känns som om jag aldrig har varit annat än ledig. Och det har ändå bara varit 2 dagar, imorgon börjar ju min jobb 6 dagar/vecka. Har inte lagat mat ännu och eftersom jag inte kan påstå att jag har gjort av med så mycket energi idag så är jag inte så trött. Funderar väl lite på att cykla till ica maxi efter maten, måste röra lite på mig och få lite luft.
Julen börjar närma sig och jag vet inte vad jag ska köpa till folk. Hur jobbigt är inte det? Räknade ut att jag har 16 personer att köpa till, stor familj.. =/ det blir ju dyrt om man säger så.
Kristofer har fått ledigt i julhelgen så han ska åka till norrköping. Är så glad för hans skull. Sen så har han berättat en sak till för mig som verkligen livar upp mig ordentligt!! *Längtar* Jag är ju envis och har tydligen fått som jag har velat!

Puss

Like a lady, forts.


Ja, vad ska man säga. Köpte ett par nya stövlar idag. De var ju snygga (vita?!), vet dock inte om det är något jag kommer använda. Det är väl där som problematiken ligger än en gång antar jag. Kan inte bestämma mig och det är snyggt med vita stövlar eller om det bara blir för mycket... Inte lätt. Som ni kanske märker så verkar jag behöva lite hjälp. Dags att fixa i ordning sig eftersom man ska gå och se på systerns dansuppvisning snart. 

Take care
 

Closer

Only get closer to the point where I can take no more

Utgång på Gotland

Herre Gud! Igår var lite tjejkompisar och åt en liten mat bit på munken, mysigt och gott. Sedan gick alla hem, och kvar blev jag och Hanna. Vi satt kvar till munken till 12 skulle jag tro,då vi fick panik och såg en massa mammor. Elakt av oss att tänka så, men det kändes inte riktigt som våran åldersgrupp. Så vi beslutade oss för att vi inte var så mogna och att hamnplan trotts allt var vårt ställe. Vi gick ner dit och jag skojar inte om att jag aldrig har fått så mycket chockar på 1,5 timmar. Flickorna gick i klänningar som inte gick över rumpan och hade dessutom inga strumpbyxor. Folk var helt tokiga och bara pressade sig fram, nästan så man fick ett slag var 5 min. Ingen kunde gå klokt, bara ranglade omkring men utan något att dricka?! Men det kanske räcker med saft nu förtiden. Grejen är att vi var bara 1 år äldre men jag började få mamma känslor.  Snälla lilla flickebarn så där kan man inte göra, du kan inte bara gå sådär det är kallt ute. Eller snälla dra upp byxorna lite, jag vill inte se vilka skitiga kalsonger du har satt på dig idag. Men attidyden var nog värst ändå. Och när jag inte trivs så tänker jag bara att jag behöver dricka lite till. Så det gjorde jag utan resultat... Så vet inte vart jag ska gåi framtiden. Inget uteställe med dansgolv passade mig, direkt. Så antingen kan man bara gå ut om man går med 30pers så att man ser nån klok hela tiden eller så får man helt enkelt köra Saras och min grej, Surfers!!! Så får det bli eftersom jag inte känner 30pers på den här ön längre.
Nej, nu ska jag gå och duscha ska ju julhandla med Sara idag =)! Hade dock velat ha lite lite snö så man fick lite julkänslor eftersom jag inte vet vad jag ska köpa till nån.. 

Just det, gissa om man fick efter sig någon kille igår? Mm, det fick man 2st.. Utlänningar som vanligt! 


Ha det bra

image48
 












Festmetoden

Jag ska bli smart och rolig ikväll
Jag ska bli glad och pratig ikväll
Jag ska bli vass och trevlig ikväll
Jag ska bli skön och galen ikväll

Jag ska bli soft och mysig ikväll
Jag ska bli fin och härlig ikväll
Jag ska bli lös och dansig ikväll
Jag ska bli grym och glammig ikväll

Jag ska bli hård och farlig ikväll
Jag ska bli mjuk och öppen ikväll
Jag ska bli smal och mystisk ikväll
Jag ska bli fräsch och funky ikväll

Jag ska bli skarp och hyllad ikväll
Jag ska bli snygg och spanad ikväll
Jag ska bli kysst och hånglad ikväll
Jag ska bli tuff och älskad ikväll

Förberedning inför morgondagen :) Blir alltid så partysugen när jag hör den låten!! FEEST =), om det är någon som kan följa med en stackars liten flicka. Ingen kan tydligen... Det är ju löning imorgon. Men mat blir det iaf med lite vänner på munken. Mys mys, men jag vill ju vidare känns det som nu iaf. Får väl se hur det går med det....

Bamse-fan?!

Man har väl älskat Bamse när man var liten. Vem har inte jag bara undrar?! Och jag trodde väl att jag kunde min Bamse. Började "bråka" med Kristofer om att han hade en fru som hette Bummelisa och 4 barn vid namn Teddy, Nalle-Maja, Brum och Brumma. Kristofer sa dock att han inte hade några barn eller fru. Skit samma, jag skulle bevisa detta för honom och sökte lite på internet. Vad tror du man hittade, att Brumma var förståndshandikappad....?! Okej alla ska vara med, och bra att de har sådana sjukdomar i kända barnböcker men varför förstod man aldrig det när man var liten?! Eller var det bara jag som aldrig förstod det. Det är ju en barnbok. Tänk så mycket som döljer sig i dem, som man inte tänker på när man är liten men man börjar förstå när man är äldre. Olika syften och vad de egentligen handlar om.... Hmm men jag stör mig ändå på att hon var efterbliven, man missade ju hela henne om man missade det känns det som. Vad är det för Bamse-fan som inte ens visste något sånt?! Det var fan illa, jävligt illa av en som trodde att hon hade läst mycket Bamse. Jag tog henne mera som en bebis, men hon var tydligen äldre.
image47


Sov-time

Disaster

Happy new year


Kul, Kristofer har precis fått sitt december schema.. Han jobbar både julafton natt och nyårsaftonsnatt.. Kändes lite som om hela min nyårsafton med maskerad är ganska paj nu.
Julafton skiter jag i, skulle kunna vara kvar här på ön om han ska jobba då. Det var iof första julen med hela familjen på några år nu. Men jag tänker ju inte låta han sitta här själv. Det kanske även går att lösa så att han åker med mig till sthlm och tar ett flyg tillbaka sent på kvällen. Eller att han åker till Norrköping och gör likadant.
Men nyår.... Det kommer bli helt piss-stämning och inte alls bra.
Kristofer och Martin skulle ju planera, men det kan vi ju med skita i nu eftersom han inte kommer kunna vara med. Och vara med Kristofers vänner utan Kristofer känns ju inte heller helt hundra. Så någon som har nya förslag inför nyår?! Pratade iof med Fårö-flickorna för ett tag sen. De var iaf då på att fixa ett klokt nyår. Sen är det bara så att de 2 kockarna får laga maten =). Nej, nu får vi lösa detta med Kristofer.

Dags att byta om till jobbet

image46











Naturlag

what comes up goes down

Det är ju en av naturlagarna, dah visste du inte det?! Så gör inte flickan gravid, ha bara rätt ställning så blir hon inte det.... hmm... Det som åker upp kommer ju ner igen. Så det finns säkra ställningar, eller?! =)

Like a lady

Så dum man kan vara, antar att det är det där kvinnosläktets gener och miljö som har fått mig till sån här... Köper en massa skor fast att jag inte använder dem. Låter ganska puckat om jag får säga det själv. Hur ofta använder jag klackar på mina skor, hmm inte så ofta. Och om jag använder det så är det bara 2 skor jag varierar mellan. Gissa hur många jag har. 9 par inne i Visby har jag och 4 eller 5 på Fårö. Känns lite sådär. Vill inte ens veta hur många andra par skor jag har. Men klackarna är ju de bästa. Tror att 11 par skor har jag bara använt 1 gång eller mindre. Kom och tänka på alla mina klackskor eftersom jag köpte ett par nya idag. Som jag vet att jag aldrig kommer använda mer än 1 gång eftersom klacken var för hög och för ostabil.. Känns bra men de var verkligen skitsnygga. Jag vet Josefin, mörda mig, men jag har köpt något mot mina principer, det blev ett par lila skor idag =)!
Jag fick även ett brev idag från MQ. Har visst blivit silvermedlem där på 1,5 månader. Kändes lite sådär. Har ju inte handlat där på 2 veckor heller, så det blir ju en månad.... Nån har börjat handla mer än de borde känner jag...
Nu måste jag ner till affären måste ju handla lite mat till ikväll, det måste ju vara okej!

Shame on me

How can I say I feel alone
Got an inbox that's full
got a terribly busy telephone
What is wrong with me
How can I not love life
with this drop dead apartment
this incredibly beautiful boy by my side
Shame on me

Svensk

Jag är svensk.. Min mamma och pappa är med svenskar, och nej min mamma har inte varit otrogen, jag är ju lik min pappa!
Jag är varken ziegenare eller kommer från Irak, Spanien, Grekland eller Italien.
Förstår inte varför man måste gå fram till en och fråga vart man kommer ifrån. Är det så man börjar en konversation? Och sedan när man berättar att man är svensk så är det ingen som tror på en.. Då kommer frågorna varför man ljuger om vart man kommer ifrån eller om mamma verkligen har varit trogen?! Men hallå, så säger man väl inte till någon man aldrig har träffat innan? Det har ju inte heller bara hänt en gång, utan nästan varje gång jag går ut. Vissa kommer ju även fram när man sitter själv i almedalen och läser eller när man är på jobbet. När man gick i skolan var ju inte det heller något undantag.
Min storebror är svarthårig och har kanske fått frågan vart han kommer ifrån 2ggr i sitt liv. Min lilla syster har mörkare hudfärg än mig och brunögd men henne har dem bara frågat 1 gång om hon förstod svenska haha! Så jag måste ju vara ganska inbjudande. Jag kan ju inte se farlig ut iaf, det är väl bra.
Det är ju snällt av dem som frågar att de slutar med att jag är söt som plåster på såret för att de har terrat mig.
Nu har jag ringt och skällt på pappa igen för hans gener ;). Eftersom det hände idag igen på jobbet...