Kalas

Idag fyller Linda 20 år!!! Grattis gumman! Det måste ju firas och det ska det göras. Sedan har hon en avskedsfest samtidigt. Boel slutar jobba på sitt sommarjobb idag, måste firas. Jag är ledig 2 dagar i rad för första gången i sommar typ, måste firas. Ni förstår min poäng. Ikväll blir det KALAS!

image45





Release me

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me


image44











Trött på Gotland

Väntar på kläderna jag har beställt på internet. Varför ska allting ta max tiden av vad de säger att det ska ta om man bor på lilla skitna Gotland? Här finns det inga affärer som man kan handla i. Har gått i dem nästan varje dag nu och jag hittar aldrig någonting. Hur svårt kan det vara att ta hem en snygg tröja? Nej, just det, det är inte de som går i affärerna och ser vad för sorts kläder Gotlänningarna vill ha utan det bara skickas ner från företagen på fastlandet. En butikskedja som gör så är H&M. Man skulle ju kunna tro att vi får alla kläder som ingen annan vill ha. Det är en samling av dystra färger i konstiga kombinationer som sedan hänger där i ett halv år på rean för att ingen vill ha det. Visst H&M kläder ser oftast väldigt billiga ut och de behöver inte alls vara någon som helst kvalité på dem men om man vill ha ett basplagg är de väldigt bra. Dock inte på Gotland.
Men jag har planerat att jag ska åka upp till stockholm en helg i september om man kan få ledigt... Hoppas hoppas! Jag tror det kommer bli den 7-8 september och då ska man handla massor massor med kläder! Sen blir det engång till lite senare för jag måste ha en ny vinterjacka med. Utomlandsresan som jag och Kristofer skulle göra har jag nog insett att den kommer få vänta tills mamma fyller 50. Nu vill Kristofer att vi ska gå på Lars Winnerbäck i Göteborg den 27 oktober. Han spelar i Norrköping och Växjö samt Stockholm och Eskilstuna där vi har folk att hälsa på så varför Göteborg förstod jag inte. Men en Lasse konsert i vinter kan man ju hinna med =)!

Dags att byta om lite och göra sig lite fin, för idag kommer det komma en massa folk till Ringduvan, alla har börjat skolan idag, men inte jag =).
Vi ses

Om du lämnar mig nu

Lars Winnerbäck har äntligen släppt en ny singel, eller den kommer till affärerna den 22 augusti. Den är verkligen efterlängtad och den är helt underbar. P3 spelade låten första gången för någon dag sen, jag jobbade i bageriet då och min kära chef ringer dit och säger till mig att jag ska knäppa på radion så jag ska få höra Lasses nya singel. Var inte det gulligt gjort?! Sitter och lyssnar på den nu, myspace.


Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag är rätt mycket mig själv precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnar mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma om hundra mil genom Europa om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan om du lämnar mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams

Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat som jag varit med förut någonstans
Jag antar det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp någon yngre som en fjäder i hatten

Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu

Det är så det är.......

(nu har man suttit och skrivit av texten genom att lyssna på låten =), men den är ju bra så kommer lyssna många många gånger till!)


Glöder

Om alla andra var som vi
Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani
För jag är ganska orginell
Och du är speciell, en sorts rebellisk relation
Sen våran första kväll
image43

FEEST

Snart är det feeest igen. Känns som om jag har varit full varje dag, iaf varannan i sommar förstår inte vem jag har umgåtts med bara. Jag har inte träffat nån men jag har varit ute hela tiden och inte varit hemma och sovit som jag borde ha gjort. Nu har jag börjat bli lite sjuk och sitter därför hemma i Visby och kollar på film. Ingen fest idag inte. Imorgon blir det också en vit dag =)! På måndag blir det kalas, personalfest =), tisdag är det karaoke, lär ju hamna där som vanligt fast man säger varje gång att man inte orkar. På onsdag håller miss Sofie och Anna-banana i kräftskivan på sylvis döttrar. Stoffe ska vara trubadur och allt kommer bli helt underbart. Vi har dock ingen kock längre, han ville bara komma om jag kunde fixa skjuts till han på torsdag till flyget men jag jobbar ju på ringduvan då tror jag eller?! Men Miss Sofie fixar. Jag hoppas på att det ska komma ut lite folk från klassen och gästa en på kalaset!
Kristofer blev lite trött på mig i nättras, jag hade lite feber tror jag.. Och alltid när jag har feber pratar jag sönder mig i sömnen.. Det lär ungefär såhär hela natten "jag vill också sova på pajerna, 8 kr för kaffet blir det, vill du ha något mera, ska inte jag få någon kram...... osv osv" allt jag sa handlade antingen om Kristofer eller om mitt jobb, kristofer hade svarat mig någon gång att jag får gå hem för dagen nu, att nu fick det räcka.. Jag hade blivit skit sur och börjat skälla och sagt att jag måste jobba klart haha. Sen när han sa att jag skulle få sparken om jag inte gick hem så blev jag ännu surare. Detta kallar jag arbetsskada!!!! Ligger och sover medans jag tar betalt men det är ju bättre än att drömma om mattetal iaf som man kunde göra endel när man fortfarande gick i skolan =)...
Nej dags att sova! Måste bara säga en sak, först var jag på fest i veckan, gick hem tidigt för att jag började jobba halv 7, kunde inte sova och det hända andra saker under natten som höll mig vakna men iaf så sov jag bara en timma dagen efter så blev det kalas igen med kristofersvänner. Då var man ute ett tag då med. Kom väl hem vid 3 eller något, kände att jag var lite trött.. gick upp och jobbade trött så in i norden, natten där på gissa hur många timmar man sov?! 15!!!!!! Fy fan och jag försov mig ändå. 15 timmar och jag försov mig till jobbet helt sjukt, vaknade den morgonen och kände att jag började bli sjuk, nu har det gått en dag och jag känner mig inte bättre direkt. Men nu ska jag kanske få vara lite ledig så jag ska få bli frisk men jag ska ju pynta och beställa till kräftskivan de dagarna så vet inte om det gills. Nu ska jag sova, ska ju jobba på ringduvan imorgon!
Ha en bra dag och natt
Puss och kram