Vårsko

Skulle ju köpa vita nya skor i stockholm. Men vem orkade vänta?! Alla som känner mig väl vet att jag är otålig och kan inte det. Eftersom jag hade en hel outfit idag, vårig och fin men ett par vita skor fattades. Jag har ett par vita ballerina och ett par vita vanliga skor, men inga na och fräscha. Så efter jobbet så gick jag ock köpte ett par nya. Vill ju se vårfin ut i Stockholm. Så det blev de här skorna.
Rotade fram mina solglasögon imorse med. Gud vilken lycka jag kände när jag gick ut med min nya vårjacka solglasögon och klänning. Fick till och med höra från flera håll att jag var riktigt fin och fräsch. Var även någon som trodde att jag hade blekt tänderna (?!) dom är faktiskt så vita och fina.

Imorgon är det helgen efter löning. Massa folk ute och man missar inte en sådan utekväll. Men den här gången gör jag nog det. Jag ska nämligen ta tidiga båten på söndag helt själv... Åka pendel, helt själv. Kommer tappa bort mig. Sen så ska tydligen alla man känner antingen på borgen eller hela hallen. Hemse hinner jag inte till vilket fall så det spelar ingen roll. Så jag känner mig inte så ledsen kommer ändå inte träffa på sådär lagom mycket folk som man känner ute iaf. Alla kommer vara så utspridda.
Jag har nog ändå mest lust att gå ut och kolla på bio kanske äta middag, dricka nån öl och ta det väldigt lugnt. En romantisk kväll kanske för engångs skull. Det händer faktiskt inte allt för ofta. Men man vet aldrig vart man hamnar.....


(Är det någon som vet hur man betalar pendeltåget vid nynäs?! Hur man gör *pinsamt*)

Stockholm

Nu är det bestämt ska åka till sthlm på söndag och hälsa på min kära bror som har flyttat för x antal månader sen. Mycket dåligt av mig att inte ha kommit dit tidigare, men men. Sedan blir det shopping på måndag. Är det någon som vill haka på är det bara hojta, han har nämligen ett sovrum till övers...
På måndag ska jag inhandla vita enkla skor, en vardaglig klänning och en för lite festligare tillfällen. Festklänningen kommer att ta tid eftersom jag har en bild i huvudet (vilket betyder at jag aldrig kommer hitta den). Övriga vårplagg är välkomna hem till mig efter resan med. Bara det inte blir en vårjacka till. 2st får faktiskt räcka.

Nu ska jag hoppa i duschen! Efter duschen kommer det svåra beslutet vilken jacka jag ska inviga först...


P.S Tror jag behåller bloggen ett tag till, jag tycker ju om att skriva här iaf.. D.S

Fyndens dag



Ojoj, idag har man shoppat. Började dagen med att köpa den blåa jackan. Efter jobbet så var det massa clubreor. Det första man köpte var en svart jacka på vero moda. Orkade inte testa, såg sen när jag kom hem att det endast var storlek XS i den.. Fick på mig den, men ärligt så var den lite trång över bysten.. Nu har jag iaf 2 vårjackor =). Eftersom jag var bland de 50 första som handlade på vero moda så fick jag en fin kasse med massa presenter i, vem gillar inte det?! Insåg hemma hur mycket det var, ett partylinne (dock i stl L), 2 skarfar, 1 bok, 1 tidning samt lite godis =). Sedan bar det av till Make Up Store. Där köpte jag 2 ögonskuggor. Bad om lite råd vad jag passade i, tydligen varma färger, det blev en röd/orange ögonskugga och en guldig highlighter. När jag skulle betala dessa så fick man en extra present, en glittrig eyeliner (inte min stil, men en present till, inslagen och fin). När jag står där i kassan säger de även att jag har vunnit något bara för att jag hade svarat att jag skulle komma. Så jag fick en liten "väska" att ha penslarna i och 2 krämer. Lycklig som ett barn går jag till bilen, tar den upp till öster och går in på lindex. Där hittar jag 2 BH:ar för 58kr tillsammans?! Hur billigt var inte det? En helt vanlig vit (behövs alltid) och en beige/rosa. Nu kan man väl inte göra flera fynd på samma dag, men jo, kommer fram till kassan där säljer de en kasse med galgar för 20kr.... Jippi!! Mina är verkligen verkligen slut!
Så nu kommer jag somna med ett leende på läpparna.
Det här var verkligen fyndens dag!


Bestämt mig?!

hade bestämt mig att jag skulle ner och köpa klänningen innan jobbet och sen skita i jackan. Känns ändå som om alla kommer ha en sådan jacka. Köpt på hm för 300kr.. Men klänningen är söt, men jag brukar inte ha kläder som ser söta ut... Kommer inte känna mig så bekväm. Nu är det jackan jag vill ha. Har lagt undan båda. Fan köper jag dom kommer jag inte lämna tillbaka dom. Jobbigt.....

Dagens ögongodis



Var inte klänningen väldigt vacker? Inte min stil för 5öre, men vill ha den. Ska nog köpa den imorgon innan jobbet. Den såg så somrig ut och jag blev så glad av att titta på den. Dock så kostar den 600kr, lite dyrt för en sommar klänning men behöver ha hem lite vårkläder nu!
Har nog tänkt att köpa en jacka som är ovan. Vet dock inte vilken. Svart är ju neutral och funkar till allt. Men den blå är ju roligare. Konstaterade väldigt fort att man inte kunde ha den blå jackan och den gröna klänningen iaf. Så lite råd, vilken färg på jackan ska man ta?
Är tveksam till klänningen, gillar den men vet inte om det kanske bara är gillar som man kan gilla kläder på andra men inte på ensjälv. Kan som sagt vara att jag bara behöver lite vårkläder/vårkänslor nu i det här vädret.
Puss och Kram


Läggas ner?

Funderar på att lägga ner den här. Varför ska jag ha den här? Jag tillför inte något till någon (få bloggar som gör det). Man vill skriva saker man inte kan skriva.. De som läser detta har ändå bara slösat bort ännu 1minut av sitt liv. Att berätta saker om sig själv på internet, något som alla kan läsa är det något man vill? När jag skriver så är det för mig själv. Fast..... Jag tänker på vad jag skriver, kan ju inte skriva för personliga saker. Så det blir som en ytlig dagbok för mig. Känns ändå skönt att få skria av sig ibland. Har kommit på mig själv att jag bara gör det när jag är ensam. Så antar att jag bara behöver någon att prata med. Därför blir det alltid miljarder inlägg på samma kväll, sen dröjer det innan det blir ett igen.
Det är inte bara ni som läser detta som kommer slösa bort er tid. Vad jag gör?! Skriver saker som egentligen inte betyder något för mig bara för att jag sedan ska lägga ut det på internet, där alla kan läsa det.
Ett syfte med bloggen vore bra. Men jag har inget. Jag skulle kunna vara elak och skriva om alla idioter, själv hade jag tyckt att läsningen skulle bli underhållande. Men om jag nu ska skriva om det, så kommer jag börja leta fel på folk. Varför ska man börja leta fel på folk bara för att få ihop lite underhållande läsning? Jag har ingen som helst rätt att bertätta hur folk ska vara. Jag är ju inte alltid så lätt själv.
Jag har även många gånger tänkt att all den onödiga informationen jag söker upp på internet varje dag skulle kunna få träda fram här. Men jag vågar inte. För jag känner mig bara så dum när jag skriver ner det, när jag vet att någon annan ska läsa det och tänka "visste hon inte det här innan?". Annars hade det varit det bästa jag skulle kunna få fram. Även om jag inte kan säga att det hade bliit en hit hade det varit bättre än nu.
Nu är min blogg endast till för att mina vänner ska få läsa vad jag gör om dagarna. När jag läser andras så känns det inte som om jag behöver fråga vad de gör eller hur de mår. Jag vet redan det. Eller jag tror mig veta hur de har det. Det känns som om man får vara med fast man inte är det. Så jag borde kanske lägga ner bloggen.
Ändå så vill jag inte det. Vad ska jag då göra de där stunderna när jag känner mig lite ensam och behöver prata/skriva av mig om allt oviktigt? Men det är hemskt att man slösar bort sin tid på det. Hade ju varit trevligare att träffa någon man tyckte om eller bara vara ute och röra på sig. Läsa en bok, lära sig nya saker. Något annat hade man ju gjort just den tiden man sitter vid datorn. Säkert bara ätit godis men ändå.

Jag måste ta tag i mitt liv nu.
Börjar få ångest för att jag inte pluggar.
Börjar få ångest för att jag inte vet vad jag vill bli.
Börjar få ångest av att jag kommer på mig själv om att le när jag ser en gravid kvinna. Blir lycklig och tänker att jag också vill ha en sån mage.
Börjar få ångest för att det känns som om jag har slösat bort ett helt år.
Börjar få ångest för att jag typ inte har börjat spara pengar än.
Börjar få ångest för att jag knappt hör av mig till mina vänner.
Börjar få ångest för att jag inte tränar.
Börjar få ångest av att jag som fortfarande är tonåring känner mig som om jag måste ha ett seriöst liv nu.

Våfflor=naaam

167582-55
Är inte det här bästa dagen på året? Våffeldagen..Tror du man har ätit några våfflor? -NEJ?!
Är så besviken på mig själv.

Värt att höra

Somewhere Over The Rainbow What A Wonderful World

Kristofer visade mig en hemsida där dena låten spelades. Någon hade gjort en fin hemsida till sin vän som oturligt nog hade dött under en enklare operation. Han hade inte ens fyllt 30.


Vilken kväll

Först blev det självklart melodifestivalen igår. Och ja, rätt låt vann väl, hade ju ingen favorit så helt okej. Hon har ju ett bra nummer sen måste man ju skicka en stark låt när vi ska kvala... Jag som tyckte The Ark skulle ha vunnit allt förra året, pisstävling.
Så var hemma hos Magdalena, Andreas och Gustaf(?!). Sara var självklart också med. Det var riktigt mysigt och länge sen man umgicks med dem. Där stoppade min planering för kvällen hade ju planerat så bra, ingen utgång.
Gick hem och bytte om, fick skjuts ner till stan. Där hamnade man på förfest med massa killar.. Hör och häpna, Sofie pratade med dem hela kvällen =). Till och med dansade, haha. Jag börjar komma över min rädsla kanske?! Sen är man bjuden på fest i köpenhamn i början på april, men så modig kanske jag inte är.
Okej tillbaka till kvällen.
Träffade björnen från nyår, så nu vet jag hur han ser ut. Dansade "sexydance" med en okänd tjej (en snabbis, det är ju inte min grej att åma och kråma mig). En tjej kom fram och klappade mig på kinden och sa att jag förgyllde hennes kväll för att jag var så glad och söt "det är så skönt med sådana människor, tack så mycket". Vad svarar man då? Sen kom det fram 2 tjejer och skrek "ringduvan" och berättade deras dagliga beställningar. Det var ju trevligt... En kille från ett fikagäng kom också fram och ville att jag skulle spänna musklerna?! Han ville se mina armmuskler "Va inte så feminin nu" som om jag brukar det... Men där kanske jag kom på en förklaring senare. Vi bröt nämligen arm på disken på fiket i veckan. Jag vann, tackar tackar. Kan det kanske vart så att han såg det..? Det ser ju seriöst ut.. Hmm.
Men en rolig kväll blir det när folk kommer fram och pratar med en. Att man känner att man syns. Det har jag kommit fram till. Det kan vara små konstiga frågor bara. Ungefär som den här som någon glad kille kom och fragade "Fan vilken rocker du är, för du är väl det?!". Ingen betydelse egentligen men i det stora hela så blir småhändelserna de roliga som hände.
Jo, den bästa händelsen kanske var att jag kom in på munken =). Stod i kö och allt. Kristofer drog mig typ dit.. Men det var ju rätt beslut. Sen var det trevligt att gå ut med sin kära!
Efter det så blev det ner till strand. Jag och massa killar. Konstigt nog kände jag mig inte utanför för 5 öre. Alla pratade och hade kul, till och med jag. Är så stolt för mig själv.
Igår känns som en kväll som allt och ingenting hände men jag kunde inte haft en bättre lördag.
Men jag vill bara bli 20! Vill komma in på munken utan att vara orolig. Vill kunna handla på systemet och inte vara någon finnig liten tonåring längre. Jag vill bli stor! Jag har ju alltid så roligt där! Det är en sån skön stämning, jag gillar det.
Jaja, ska väl snart åka ner till stan och köpa lite mat och hämta bilen.

En sak att minnas är att ingen frågade vart jag kom ifrån och jag fick inte efter mig en enda turk. Det är värt att stå med i bloggen.
Prata mera på krogen!  Och skit i om man ser snygg ut på dansgolvet. Där är mina tips för en roligare kväll. Nu var de tyvärr slut.



Vårjacka

Är inte vårjackan ett problem i vår?!
Jag har funderat på att köpa en ny skinjacka men nej, alla i hela Visby har det. Sedan finns det sådana jackor med 3/4 arm. Jo, väldigt snygga men du kan ju endast ha en t-shirt under.. Så man kan bara använda dem när det är varmt istället för en tröja, känns ju lite onödigt då. Sen finns det jätte många trenchcoat, snygga men ser ju ut som min vinterjacka, fast tunnare. Hur kul är det? Vad finns det mera för jackor. Jo, parkas. Endel är ju snygga ser lagom slappt ut men, de är så långa så inget man vill ha i sommar på kvällarna. Förstår ni mitt problem?!
Någon som har spanat in någon jacka som ni kan tipsa om så tar jag gärna emot. Jag skulle vilja ha någon lite cool, hittade en snygg silvrig idag, men inte så att man vill använda en silverjacka varje dag direkt....
Zooma
Tror faktiskt det får bli något liknande detta. Något väldigt enkelt. Den svara ligger ju inte dåligt till. Men skulle vara skönt att ha en sån där slappis jacka med eller vad man ska säga. Dock så hittar jag mest snyggar parkas. Något som jag inte vill ha eftersom det känns mera som en höstjacka när de är lite längre. Så vi får se vad jag kommer gående i en dag. Vill egentligen ha någon rolig färg men vi får se vad det blir

Vi ses, dags för sängen nu!

Min morgon

Började dagen väldigt trött. Steg upp var inte alls på humör för att jobba, så orkade inte göra mig i ordning heller. Så man gick till jobbet i gammalt smink som man hade målat över lite och oborstat hår, kände mig väldigt skabbig.
När man öppnar dörren till fiken möts man av en 30-35årig man.
-Eh, hej jag ska gå ut.
-Okej. Sedan flyttade jag mig från dörren.
-Hehe, oj vad söt du är tänkte jag säga men så får man väl inte säga.
-Ehhh, okej tack då. Sen springer jag in till cheferna, blir ju rädd.

När jag sedan har varit uppe och bytt om kommer människan tillbaka. Jag står i kassen och det går ju inte rymma så det är ju bara att le och se trevlig ut.
-Nej men där är du ju igen. Vad trevligt! Han börjar sedan beställa. Och jag försöker göra det så fort som möjligt.är ju fortfarande lite rädd.
-Ni har ganska mycket stamgäster här va?
-Jo, det har vi endel av. Jag svarade med en lättnad i rösten trodde för en sekund att han hade gett upp.
-Det förstår jag, kommer väl in för att spana in personalen.
-Eh, nej det tror jag verkligen inte.
-Jag skulle vilja ha något att dricka, vad ska jag ta? Vad skulle du ha tagit?

-Apelsinjuice?
-Mm, jag vill ha det som du vill ha.
-Ooookej.... Vilken sort vill du ha?
-Åter igen jag vill ha den som du vill ha, jag vill känna närhet, vad skulle du ha valt?
Ojoj, Sofie mådde inte bra i det där ögonblicken. Vad håller killen på med. Skulle jag ha varit någon annanstans så skulle jag bara ha sprungit men det kunde jag inte. Så gav han en juice väldigt snabbt och sen fick han minnsann betala. Han kom sedan ner och berättade för sina vänner att han hade försökt att flörta med mig. Och att jag hade varit stenhård.
-Men lite bra var jag väl iaf?
-Hmm...
Log bara och försökte få ut vännerna vad de ville ha.

Kan ju tilläggas att denna mystiska man var väldigt propert klädd. Jag har sätt han förut. Vem gör så mot en stackars tonåring. Det är ingen budget kostym den killen har. Jag fattar inte. Det var en väldigt konstig morgon för en skabbig Sofie. När gamlingar börjar snacka om närhet så blir det lite väl....


Mor 50år

Har varit med mor hela dagen, hon fyller ju trotts allt 50år. Så dagen (natten) började med tårta och champange på ett hotellrum. Mamma och pappa stannade såklart själva kvar där sedan. Frukost med en film på väntan av att mamma skulle dyka upp igen. Hon var dock trött och sliten efter champangen, stackare är ju inte van drickare.. Så det blev fika vid oss sedan en snabb sväng på systemet för att mamma skulle köpa hem lite (ganska mycket) dricka till festen som kommer vara i påsk. Sedan bar det av hemmåt igen för att sedan byta om och göra sig fin. Bolaget fick servera maten som var mycket god. Mammas syskon var med och åt tillsammans med mormor. En av dem åkte ner från sthlm vid 16 och åker tillbaka imorgon bitti vid 8 bara för att få vara med under festligheterna. Och nu sitter jag här hemma själv. Mamma har farit tillbaka till lillön och Kristofer var tvungen att jobba. Blev inringd under middagen så han ska jobba nu 1½timma. Kan ju kännas onödigt, men svårt att säga nej har man ju när jobbet ringer.

Sliten och trött är man idag iaf.


Öppettider


Ska framföra det här till chefen =). Det hade varit en skön öppettid, haha.

Dröm sött

Breath Me

Breath Me
En ny favoritlåt hos mig.


Fortsätt blicka framåt.

Fortsätt blicka framåt, så öppnas nya dörrar
och vi hittar på nya saker eftersom vi är nyfikna...
Och nyfikenheten leder oss vidare in på nya vägar


Meet the Robinsons, Walt Disney

Sexleksaker på apoteket.

Under våren ska det komma in olika sortes sexleksaker på apteket, dildos, massagestav m.m. RFSU ska försöka sälja det där. Folk ska tydligen vilja köpa det i en lite tryggare miljö, eller nått sånt. Men jag vet inte.. Kan bara tänka mig kön. Om någon nu skulle vilja köpa något liknande och vågar sedan gå in och göra det så ska de stå i samma kö och kassa som tanten framför. Jag vet inte om jag inte kan se detta fungera eftersom vi bor på Gotland och känner halva personalen iaf vet vilka dem är. Inte nog med att du får stå i samma kassa, har lagt märke till att de flesta apoteket (inte bara i visby) även har en massa glasfönstrar/-väggar. Det kanske bara är jag som är pryd, inte vet jag. Men och andra sidan så känns det som om det inte kommer vara lika farligt om några år. Så allt som är lite hysch hysch om kanske blir helt naturligt. När man kan köpa det i en normal miljö så blir det inte lika kinky.
Så även om jag inte kommer handla något sådant så kanske det hjälper mig till en lite mindre pryd nivå i hjärnan =).

Dags för att jobba


Leona Lewis?

Fick ett sms idag (egentligen flera men ett som inte hörde till vanligheterna). Hon skrev att hon hade sett någon skylt på Leona Lewis och tyckte jag var sjukt lik henne. Vet inte om jag kan hålla med där riktigt... Men hon är snygg så jag tar det som en komplimang =). Försökte hitta en bild på den här datorn när jag var allvarlig så man kunde jämföra, men tyvärr, har visst inga sådana. Gick in på facebook för att leta, men nej inte där heller. Insåg då att jag bara såg väldigt full ut på alla kort =S. Men munnen är ju lik, lika storkäftade båda två haha.
Ha det gött!