.

Igår blev det kalas. Var först och jobbade fortsatte dagen med en fika på joda. Sedan blev det ut mot levide där jag grattade sara. Det var redan lite besökare där, trevligt. När jag väl kom hem, hade jag inte ågon större lust att gå ut. Klockan var ju ändå endel och jag skulle jobba idag. Så det får väntas med tills helgen kommer.

Nu får vi se vad dagen bjuder på =)

Vad jag var lycklig när K kom och la sig bredvid mig imorse, han jobbade ju natt.. Mys mys =)

US storlek?!


Beställde precis dom här.. Frågan är bara i vilken storlek jag får hem dom i. Jag tog 7?! Vad betyder det? Storlekarna som fanns att välja på var 3,5,7,9 samt ytterligare ett högre nummer.  Så jag hoppas med på ett par som passar. Visst var dom snygga?! Beställde även ett par röda solbrillor, ett randigt linne samt en vit sommrig tunika med något på. Så lite tillskott i sommargarderoben behövde jag =). Köpte inget svart!!

GRATTIS

Vännen har äntligen blivit 20! Vi började fira pytte lite i nättras, en öl och en cola. Vi kanske ses ikväll beroende på hur dags man är klar..  Men troligen kommer jag ut till dig!
Du är så underbar!
Ihelgen får vi fira ordentligt! Jiiipppii! Askalas =)








Klart man är avundsjuk                   Gissa vilken som är colan här över.....Den var inte alls utspädd.

Ville bara bort

Usch, en helt naturlig reaktion.
Där satt den där efterhängsna sat-ungen.. Tror du man fick panik, ville inte prata med han, inte se på han. Så när man kom ut med en beställning på terassen och helst av allt bara ville gå under jorden, vad gör man?
Jo, man kommer på den briljanta idén att sätt ifrån dig tallrikarna vid första bästa bord. Bra tänkt, precis när jag satte ner dom såg jag att det inte alls var paret som hade beställt. Blev lite smått pinsamt så jag tar upp tallrikarna igen och försöker dölja misstaget, men det enda jag ser är 2 feta smile. Så vad gör jag?! Jo, bäst att snubbla förbi deras bord och nästan ramla in i stolen som personen i frågan var den som skulle ha maten. Dom fick maten och den var fortfarande på tallriken. Jag som annars brukar vara kaxig som få mot det gänget blev en liten mes idag när han kom förbi. När han sen skulle börja prata så sprang jag rätt ut sagt in igen. Oj så bråttom man kan få ibland, inte ens hinner man kolla åt det hållet. Jag förstår inte min reaktion själv. Brukar ju vara ganska cool, om jag blir stressad blir jag bara ännu otrevligare. Jobbigt när folk man inte vill träffa kommer in på fiket där man måste vara trevlig. Har ju en sarkastisk-"relation"  med vissa men det är en annan sak. Det är mer på skämt. Det låter troligen inte så farligt när jag skriver ner det, eller när jag berättar detta. Men skulle ni sett mig och mina miner hade ni förstått.. Men jag får väl bjuda på den ;)

Take care

Helgen

Måste ju börja med att skriva att jag faktiskt kom till Martebo :D. Dock såg vi inget ljus.

Helgen kom... Började lugnt med fredag framför tv fast besluten om att jag skulle hålla det nyktert hela helgen.
Lördagen kom... Mycket tjat om klubb kaka med den. Kunde inte riktigt stå emot så fest blev det. Var hemma hos okänt folk på förfest tillsammans med E och M. Vi såg lite på eurovision och drack, såklart.... Sedan blev det klubbkaka för hela slanten. Gud så roligt, har nog hittat en ny till våran dissningsklubb =).
Söndag.. Idag så var det morsdag. Vaknade lite sent så kom ju till ön lite sent. Men jag hann med att vara snäll mot mamma, ge henne present, färga hennes hår, fika på ett fik, äta middag hos mormor, gå promenad med hunden, åka till kyrkogården, plocka blommor och gå till Bergmans hus genom en snårig skog....
Imorgon är det jobb dags, blir 6 dagar den här veckan. Men är ju inte så långt kvar innan jag slutar :D

Dags att krypa i säng snart..

Världens lyckligaste

Idag har man varit ledig. Började dagen med en liten tripp till Tofta. Där kickade man lite boll och spela strand badminton åt massa baguett och chips =). Doppade till och med fötterna, efter en stund i vattnet med lite lek så var det faktiskt inte så farligt kallt. Väl hemma igen satte jag mig på balkongen.
Världens bästa pojkvän hade en lite surprise till mig. Han hade fixat så jag kunde köpa min kamera. Så nu har man en 12megapixel kamera!!! Lycka, lycka. Nu har jag köpt min kamera till resan. Köpte till och med en som var väderskyddad. Tänkte det kunde vara bra om man hittade någon regnskog, där kan det ju vara ganska fuktigt, synd om kameran inte funkar då. Nu är det enda som fattas denna dag en glass på glassbaren =). Sitter bara och ler. Det här är lycka!

Sen får vi se om det blir Martebo imorgon, kanske kanske.

Tackar alla inblandade för en underbar dag!

Jävla föräldrar

http://www.helagotland.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=3670150

Vad i helvete. Barnen, ungdomarna klandrar jag inte, de tycker jag så synd om bara. Förstår att flickebarnet har varit hur rädd som helst. Men hur fan tänker föräldrarna?! Är så jävla arg. Om man har en 13 årig flicka som umgås med en 44 årig man som tar henne på resor osv, hur kan man släppa iväg sin flicka på det?! Jag förstår inte, det såtr att det inte hände med föräldrarnas tillstånd men ändå... Man måste ha koll på sina barn om man ska få ha dom. Och hur kan man låta en 19 årig dotter som är förståndshandikappad gifta sig med en man som är 44 år?! Stackars barns kropp har mannen sedan sålt vidare till ett hundratals män.
Hur funkar vissa föräldrar??

Måste göras innan sommaren

Besöka Tofta
Leka på Bodaborg
Åka till Marteboljus
Kristofer tycker även jag ska skriva med en IFK match här.
Beställa Lasse biljetter.

Hmm, hade en massa andra saker jag också ville besöka men dom har jag redan glömt. Dags att sova ska jobba tidigt om man får säga det om klockan 10 haha. Börjar ju annars vid 12 och inättras somna man ju inte förän vid 4 och steg upp vid 9. Blir så pigg när natten kryper sig på. Jobbigt värre... Men men.
Tur att man har en pojkvän som även han är nattmänniska.

Läste mitt horoskop idag eller igår, vad man nu säger. "Jag hade nyligen fått ett jobberbjudande jag troligen skulle tacka nej till och jag behövde motionera mera" kan det stämma in mer perfekt?!

God natt

åhh

Trött som fan på mig själv. Jag måste provisera så mycket.. Egentligen så tror jag inte ens att det bekommer dig. Jag vet inte varför jag gör det. Men när jag blir sur så känns det som en underbar idé. Det är så där oskyldigt små saker som jag gör men som bar är så där onödigt jobbiga. Den enda som mår dålig av det är jag. Så frågan är varför?!
Jag är väl bara helt dum i huvudet. Nu ska jag sova på riktigt.... Ska upp imorgon och kolla på en ny kamera :D Hoppas på att man vaknar upp som en snäll person imorgon, ska försöka med det.

Förlåt jag menar det.

Lyxa till vardagsmaten

Har börjat lyxa till lite vardagsmat. Använder lite mera färska kryddor, känns på något sett mera somrigt då. Igår när jag skulle få i mig något snabbt och K sov efter att ha jobbat natt så gjorde jag köttbullar och pasta. Men kokade pastan i lite timjan, saffran. Den fick en sån där fin gul färg, jättesnyggt. Eftersom jag tycker chili passar så bra tillsammans så gjorde jag som någon slags chilisås till. Såg verkligen hur fräscht ut som helst, gul pasta chilisås och lite grön garnering. Och ja, det smakade underbart också, man glömde bort vad det var för simpel mat man åt..
Idag så gjorde jag ännu en variant av potatismos. Det är verkligen något man kan leka med. Men testade att ha creme fraiche (istället för mjölk) färsk pepparrot ner riven och färsk persilja. Naaam vad gott det blev. Lite syrligare än vanlig.  

Så att lyxa till vardagsmaten är att rekomendera. Man blir så mycket gladare när sakerna smakar roligare och ser så där fint ut.

Nej nu ska jag se film, sov ju middag ett tag efter maten haha.




Usch har lite ångest för min fb. Folk håller på och skickar vän förfrågningar hela tiden. Folk man knappt känner. Jag vill ju bara ha folk som jag anser att jag kan prata med där. Men känner mig så elak samtidigt. Orka ha 300 vänner som man knappt hälsar på. Egentligen så spelar det inte så stor roll för mig om jag är vän med folket eller inte. De kan ju ändå kolla på allt jag har på min facebook. Men jag har ju principer i livet...

Puss och kram

haha

kvällen började med en sväng till Levide sedan fortsatte den mot Roma hos några killar. Någon fick ju napp ;). Sen fortsatte den mot Hp5, tråkigt, jo men jag hade faktiskt kul ikväll. Dock var det en efterhängsen kille och nån som höll på och prata med mig som jag egentligen inte känner men men. Jag hade trevligt.
På donken så satt jag och B och åt. M kom förbi så vi gick ner till strand tillsammans, träffade killen med den snygga bilen som jag och S hade spanat in tidigare under kvällen. Blev erbjuden att köra den, men tackade nej med tanke på mitt tillstånd. Hmm, vem lånar ut en sån bil till någon som är full som en kastrull?! Han är typ killen som äger gotlandring också. Vet inte om han var seriös men han ville att jag skulle bli powergirl(?!) vet inte vad det hette men någon som skulle hålla flaggor och sånt. Om jag hade 10 vänner som såg ut som jag, lika söta så kunde de också få bli det. Hmm, någon tusenlapp per dag kunde man tjäna så om jag gillade pengar kunde jag höra av mig....... Nja, tror inte det är någe för mig. Men kul att man fick erbjudande att köra hans corvett, K har hans nummer så det var bara ringa imorgon om jag fortfarande hade lust att köra den :D.
Andra gången man får jobberbjudande inom ganska kort tid när man har varit full.. Vem frågar folk på fyllan?!
Nej nu ska jag sova. Slapp ju åka hem själv med taxin eftersom M och M har flyttat till mina områden på Gråbo. Det var fan nice, är ju så tråkigt att åka hem efter massa prat.

God natt


Soligare på andra sidan?!

Går ut på balkongen för att sitta i solen, men 1 sek efter att jag satt mig blir det kallt och solstrålarna slutar att komma fram till mig. Går in efter 10minuters väntan på att molnen ska flytta sig men dom tycks bara bli fler och fler... Väl inne så är det självklart sol på balkongen... Går här fram och tillbaka.. Någon färg lär det ju inte bli idag iaf.
Ger det ett försök till sen skiter jag i det. Dumma moln!

.

http://www.youtube.com/watch?v=JQrjQG59jC8

http://www.youtube.com/watch?v=JKB__v98kPI

Vart är solen?

Sitter här bara väntar på att få gå ut att sola. Är ledig idag och hade tänkt att sola både idag och imorgon så man äntligen kunde få lite färg. Men solen är helt borta (vafan). Tyvärr blåser det inte ens lite ute och då kan väl inte molnen röra sig heller.. Får väl hitta på något annat idag. K måste sova så helst ska jag inte vara hemma.
Igår satt massa folk på Friheten, drack öl och snackade. Orkade inte pallra mig dit, dock så måste jag börja tacka ja till dom som bjuder med mig hela tiden. Blir alltid nej till just det gänget, förlåt. Har nu tackat nej till volleyboll, fotbollsmatch (kolla på) samt after job, på en vecka. Nog ältat om det.

Hörde värsta bästa låten imorse när jag vaknade till liv på soffan (brukar bli så när K jobbar). Ska försöka hitta den, önska mig lycka till. Hann få med en textrad och den var ju inte den svåraste. Men jag sov och volymen var nästan av, sedan så var det efter ett program så det var typ bara ref som spelades. Hoppas hoppas.

Idag fyller min underbara hund år! Och då fyller ju M´s hund också år (samma kull) Får jag allt för tråkigt vid 12 så får jag väl ta mig ut till min ö och hälsa på henne. Fast det är på södra Gotland det ska bli fint efter 12. Så kanske ska åka ner och hälsa på S eller ta en fika med henne någonstans..
Det är ju även min katts födelsedag idag. Hon är dock inte lika underbar. Har troligtvis hamnat i klimakteriet.. Går fram till min hund och klöser henne på nosen när hon sover bara för att vara elak. Och ja, det är den katten som biter och river min syster när hon ful sjunger, blir helt galen.
Jaja, får väl även skriva att det är Norges nationaldag idag. Så jag hoppas ni har kul som är där och firar!

Jag skulle behöva lite tips, vad kan man klä ut sig till på Sveriges nationaldag? Jag måste ha värsta bästa utklädnaden. En på jobbet ska vara dalahäst. Jag tänkte knäckebröd. Göra en klänning av knäckebrödspapper. Men det är ju kanske inte det bästa att jobba i. Det kommer ju bli min sista dag på fiket så behöver verkligen lite förslag nu. Vi har klätt ut oss på halloween och påsk (klokt, har haft lite rödaband i håret osv) Halloween var jag bäst utklädd, påsken var vi lika men jag hade iaf snyggast strumpbyxor. Så jag måste ju få bästbästa den här gången.
Lite förslag bara på vad som är typiskt svenskt...?!

Ha det bra
/S

Bomull vs Polyester

Tiered Mini SkirtCotton Tiered Mini Skirt
Den här ska jag nog beställa på söndag, beroende på hur mycket pengar man gör av med i helgen :D En Ra-ra kjol känns lite som ett måste i sommar faktiskt. Har spanat in den länge, men nu har jag bestämt mig. Det får bli den glansiga. Men kommer troligen ångra mig igen innan söndag. Bomull känns lite mer använbart. Man kan ju ha den på stranden, fest och när man går på stan. Den glansiga kan man ju bara ha på fest nästan..
Åhh, hjälp..

Klantigt

Jag fick ett presentkort av MQ för att jag hade handlat så mycket där.. Blir lycklig och lägger ner det i plånboken. Plånboken blev full av alla kvitton, jag kunde inte stänga den. Jag tänker, eh orkar inte sortera den här gången, jag kasstar allt på engång. Tänkte inte mer på det förän jag skulle handla på MQ igen. Har letat över allt, men tyvärr så är man en klant. Det var ändå 200kr. Tråkigt.. 

P.S skippar nog promenaden idag, det kommer nog börja regna sen (undanflykt, som vanligt) D.S 

Jag slår er...














Pinsamt värre, men jag har insett något. Jag måste verkligen börja träna. Hur illa är det när man trycker så mycket godis som jag gör? När man får träningsvärk i magen efter att ha gått i högklackat en ute kväll? När man inser nu att man känner en gnutta träningsvärk på baksida lår utan att ens ha gått något?!
Ja, detta har hänt mig senaste veckan. Fick träningsvärk i magen efter min ute kväll i sthlm insåg att när jag stog lite lätt på tå framåt lutat (som om man precis ska ta ett steg) så spännde jag tydligen den magmuskeln.
Idag har jag bara softat liksom igår men ändå så har jag fått träningsvärk.. Vad händer med min kropp, tog till och med bilen ner till stan. Jag har bestämt mig, imorgon blir det iaf promenad till jobbet.
Beach 2008 skiter jag i, jag tvingar ingen att kolla åt mitt håll, har ändå ingen bikini. Jag tänker bli brun och bada i sommar, men fan orka ha träningsvärk hela tiden. Förstår ni hur otränad jag är? Kommer ju snart få högt kolestrol, pinsamt pinsamt.

God natt, imorgon ska jag ändra min vardag (vita lögner för sig själv har väl aldrig skadat någon annan än sig själv iaf...)

Mys

Igår var jag på kalas hos en gammal vän, helt underbart! Bugar och bockar, vi ses för sällan.. Så man alltid säger. Sen när man skulle gå hem så följde 2 killar efter och sa att de var tvugna att följa mig hem så inget hände. Men vafan, jag klarar mig själv. Så jag gjorde mig av med dem ;)

Mysigaste dagen på länge
Började dagen vid 8 imorse. Glad som en lärka sprang jag runt. Gjorde i ordning en picknickkorg en sån där med röd duk i botten (rödluve-korg). Pasta sallad, kex, vindruvor, bröd och dricka blev det. Har jättefina kort av den på mobilen men tyvärr hittar jag inte kabeln till datorn. Det bar sedan av mot almedalen med pojken. Där låg vi på våran filt och njöt av solen tills han var tvungen att åka hem. Fotbollsmatch, grattis IFK till första segern.
Jag gjorde ett snabbt klädombyte sedan bar det av ner mot glassbaren igen för att ta en glass med M som skulle åka tillbaka idag. Oj, vad folk det var. När jag väl kom hem satt jag bara på ballkongen med min MP3 med låtar från förra sommaren och njöt. Finns det något bättre än Lasse och Håkan på sommaren? Hade även andra gamla godingar som var mycket bra. Tror till och med att jag har fått lite färg iafpå ena armen =).
Jag har väl egentligen inte gjort så väldigt mycket idag bara myst runt i solen, sluppit se den genom ett fönster på jobbet. Linne och kortbyxor har det blivit hela dagen utan att frysa..Det har varit så varmt idag.

Nu är det bara maten kvar, undrar vad man är sugen på... Grillat, men alla i lgh är för trötta.. Så får väl bli, något annat somrigt :D 
Ska byta ut mina svarta långa byxor på jobbet imorgon till ett par kortare, så måste gå på stan innan jobbet imorgon. Ett par nya skor måste inhandlas.. 

Ingen kan stoppa mig idag 

Helg=Fest

Som jag hade tänkt skulle jag inte gå på mera fester innan löning, vad hände?
Jo, man blir bjuden på en 20års fest, kan man ju inte tacka nej till. När det till och med är en gammal vän som har den..
Nästa helg låter inte som om den kommer bli så mycket bättre. Alla på jobbet vill att vi ska hitta på något. Sen är det väl löning?! Så det var den månaden...

Nej ska sova vidare lite nu, vaknade till lite förut och kunde inte somna om. Men nu känner jag hur ögonlocket åter igen vill sluta sig.

God natt eller kanske god morgon(?!)

Ojoj

Vilken helg. Började med attsova 2,5 timmar innan båten gick. Sedan bar det i väg in mot staden för att shoppa upp lite kläder! Efter mycket spring, pissepauser och mat så kom vi på bussen mot Uppsala. Väl där så träffade man ju båda Emma och Moa, mys mys.
Det blev lite mat och sedan utgång. Gud, vad roligt det var! Fast man i slutet blev lite ensam, men en väldigt snäll kille som jag trodde var Moas vän (vilket han inte var) tog hand om mig. Till slut hittade jag vännerna igen. Och en av dom kan man ju inte påstå vara själv iaf.... haha. Jag tackar för den trevliga kvällen plus dagen efter som blev frukost på taket.
Sedan bar det av neråt mot sthlm igen, nu med en extra passagerare, en ny reseledare... Min reseledare försvann ju hela tiden, ville aldrig dela säng med mig, hmm. Vi åkte ut mot Lidingö för att träffa på Linda. Där blev det ombytning för att sedan ta oss in mot staden igen för att gå ut och äta. BARA ÄTA skulle det bli. När vi väl satt där blev det så sent och min reseledare ville hellre gå och ta en öl, fortsätta prata lite. Så min bror fick aldrig se av oss =/. Det bar först av till en bar där folket var lite sådär. Sedan så bar det av mot en annan i gamla stan. Där hade vi trevligare. Lyckades börja prata med några holländere och några från haninge. Nu kom jag på att de var några anadra killar bredvid också som gjorde några försök att få kontakt, tog mig på benet vem gör så? Det var inte okej, det fick han veta också..
Det bästa var dock att jag vann i tummbrottning mot 3 av haningefolket men förlorade i armbrytning... Och Linda blev min nya idol. Holländeren kom fram och sa "din vän mår nog inte så bra" (fast självklart på engelska) hon stod utanför och spydde, precis utanför fönstret.. Mys, sen när hon kom in igen mådde super och fick till och med en puss. Haha. Oroliga som få var jag och Emma när vi stod och kollade på en sthlmskarta helt själva, Linda och Sara hade försvunnit. Efter ett tag kom Linda tillbaka, vilken lättnad. Sedan virrade vi runt ett tag till, Linda hittade nämligen inte hem eller till bussarna. Men tillslut efter lite erbjudanden av gratis skjuts osv så visade en dryg sthlmskille oss vägen dit, då hade iof bussarna redan gått.. När han frågade "rider du?" var jag inte lika trevlig längre. Han förklarade sedan att han menade att jag måste träna mycket för att ha så snygga ben, hmm..Äta kladdkaka, räknas det?! Nej, han var en äkta stockholmskille. Så han skulle tryckas ner =).
Hoppas bara på att drömsagan om Emma och holländaren blir verklighet. Vem hittar en kille på krogen som man kan prata värsta seriösa sakerna med? Typ konst och sånt. Helt stört det var precis likadana.
Det var det sötaste jag har sett...
Söndagen blev bara en lång väntan efter kläderna, för att reseledaren aldrig kom och lämnade dem. Så gick runt på Lidingö med ett par lånade mjukisar, smink från dagen innan, uppsatt hår samt en pucko i handen..Snyggve själv var på besök.Vissa andra klädde ju upp sig fint, surt mycket surt. Till slut kom hon och då hade vi 2 min på oss att göra oss i ordning sen var det springtur genom hela sthlm kan man väl säga. Vi hann iaf med pendeln och båten :D
Väl hemma så somnade jag gott och sov i 14 timmar. Kristofer kom in och väckte mig frågade om jag levde hade legat precis likadant i 6 timmar jag som annars rör mig måttligt bra i sängen. Haha!
Imorgon är det jobb igen. Ska nog gå och ta en lång dusch och lite mat. Har fortfarnade inte klätt på mig. Känner mig heller inte speciellt pigg..
Men lugnt det roligaste jag har gjort på länge. Kände verkligen att jag behövde komma från ön ett tag. Det var så mysigt att träffa så många klasskompisar på samma gång! Nu kommer det nog dröja till S födelsedag innan jag orkar ta mig ut igen. Haha.. Så känner man nu iaf.

Så jag tackar för denna underbara helg!

Red face

Kul, hur ofta blir jag röd? Inte så ofta. Idag solade jag en snabbis, hade på nån kräm som skulle få det att ta bättre. Först såg man ingen skillnad alls. Så tänkte att jaja, vad kunde krämen egentligen göra. Men nu, hela ansiktet lyser. Jag har verkligen inte ont eller något men ansiktet är rött... Tänkte man skulle bli snygg till sthlm resan men men.. Så verkar det inte bli. Sedan så har man försökt att få ny tvättade kläder med sig. Meeen, tvättmaskinen pajade(?!) jag kunde inte boka om tvättiden. Blev ganska ledsen men jaja tänkte jag. Jag har ju inhandlat lite nya linnen och jeans så får väl ta dom. Tror ni inte att lampar går i rummet, där är det inte så städat så hittar ingenting. Nu sitter jag här, orkar inte leta efter en väska och har ingen som helst aning om vad jag ska ta med mig. Jag har iaf tagit ett lång bad och ätit glass idag. Har även lagt fram 3 par glasögon jag ska ta med mig =). Resten är väldigt oklart!! Tagit fram ett underlakan har jag också gjort. Nu ska jag gå och tvätta ansiktet i väntan på att K ska komma hem och tycka synd om mig. Men ska dock inte göra samma miss som förra gången packa på morgonen. Inget att rekommendera när man också fortfarande var full.
Kanske även blev lovad en massage i Uppsala, det tackar man ju inte nej till. Imorgon blir det mycket kaffe, mycket stress, mycket shopping och förhoppningsvis en mycket trevlig dag. Känner att jag kommer bli full, kommer stressa och äta dåligt plus att det inte blir någon sömn.. Men vet man bara om sina brister innan så brukar man kunna reda ut det där, inte dricka lika mycket. Är dock orolig för S hemliga flaska ;-)
Nej nu ska jag gå och fixa ansikte plus måla naglarna i någon cool färg.
God Natt