Studenten är tagen

image40image37

     
image41
Lycka....

För vi har bara festen kvar......

Nu är det nära! I övermorgon så är det jag som står där med min mössa på och sjunger "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!!!" Känns ganska overklig men så efterlängtat!
Jobbade idag, det gick prima fint. Imorgon ska vi hem till emilie och ha pool-party! Nice dagen innan studenten. Så ska man sova kvar där för att sedan vakna upp tillsammans. Fixa håret på varann och bara äta frukost tillsammans! Det kommer bli så otroligt mysigt! Jag är så lycklig just nu! Imorgon blir ska man en sväng förbi systemet, det lär ju bli ganska dyrt! haha.. men men man tar ju bara studenten en gång!

I am a material girl

image35

Hänt senast

Oj, nu har det hänt mycket. Mösspåtagning, bal, flyttat, avslutat alla kurser, har fått se slutbetyget, vart på säves student, sett en gammal vän på ön igen och mycket mer. Sorry orkar inte berätta om allt detta.

På tisdag är det våran tur! Student 2007!!! Sen blir det att jobba på gotland 1 år till, lockande? Nej, men jag och Kristofer ska jobba här ett år sedan troligtvis på ett jorden-runt-resa =). Det kan nog bli jävligt coolt! Då kan jag offra ett av mina år för att åka iväg! Det tråkiga är ju att alla kompisar åker iväg så man blir ju lite ensam kanske, måste alltså ut och leta nya vänner.... Får ställa mig med en skylt på Öster "Vill du bli min vän? lämna telfonnr och adress här nedan". Kan nog tänka mig att det kommer bli en hit!

Dags att gå och äta lite frukost..

Ha en bra dag i vårsolen!