You are always on my mind


I'm so happy that you're mine
If I made you feel second best
Boy, I'm so sorry I was blind


Deprimerad

Efter att ha läst lite om Einstein. Han hade nästan bara likadana kläder och slipsar eftersom han tyckte att hans tid var viktigare än att para ihop olika klädesplagg....

Kul att läsa, det är typ det viktigaste i mitt liv.
Kände mig lite mindre smart där......

Julklappar näst intill färdigt =)

Var det inte duktigt att nästan nästan hinna med alla? Det enda jag har kvar är något litet till min bror och min mamma, har andra paket till dem båda så skulle väl inte vara någon kris om jag inte hann men känner mig bara inte riktigt riktigt klar.
Turkarna var på mig igen... Vad gör jag? Hur gör jag? Dagen började seriöst med att 2 olika turkar typ sa något till mig som jag inte hörde på mindre än 30 min... Och jag hann glömma min mobil någonstans på MQ, hade lite panik där ett tag. Men jag fick som tur var tillbaka den.
Dagen fortsatte med en massa virrigheter och en lunch på crepperiet, naam =)! Fick gratis efterrätt, som var väldigt god. Läs nu noga för det här är en historisk stund i mitt liv..Jag drack 2 koppar kaffe med väldigt lite mjölk i, OCH jag tyckte det var gott!! Vet inte vad som hände med mig idag, men till efterrätten så passade det så bra ihop.
Sedan blev det ännu lite mera virrigheter och många hälsanden på folk. 3-4 som tutade på en när man gick från intersport och tillbaka till stan. Jag antog ganska fort att det var turkar. De dras till mig på något märkligt sätt, men det är ju tur att någon gör det iaf. Dock är jag ju en ganska skygg person när det gäller män. Så imorgon blir det att gå upp tidigt för att köpa de sista julklapparna. Jag är så glad, köpte till och med till min mormor idag!

Nu ska jag sova. Är lite ledsen för att jag inte kommer få maskeradkläderna till nyår =/ får ringa till dem imorgon och kolla läget. Men nu måste jag sova som sagt.

Puss och kram ses på stan

Panik

Har en aningen panik nu inför julen. Har bara handlat 2 julklappar av 16, känns bra.. Den enda dagen jag kan handla är på fredag, när alla får lön... Jippi, kommer inte hinna handla alla. Vet ju inte ens vad jag ska handla till folk. Det känns ganska tungt, börjar jobba vid 10 och slutar 18.30 på dagarna, hur ska man då hinna handla något? Var ju ledig på torsdag med, men fick reda på idag att jag var tvunget att jobba.. Men men, så det blir att ringa till mamma och må lite dåligt och se om man kan få lite julklapps förslag. =) Det löser sig det gör det alltid!
Ha det underbart

Lucia

Går inte tiden väldigt fort nu eller är det bara jag som inte hinner med? Det är redan lucia och 11 dagar kvar till julafton. 11 dagar på mig att handla alla mina julklappar. Jag har ännu inte kommit på vad jag ska köpa. Det är inte roligt längre när man har så många att handla till..
Idag är jag iaf ledig. Ska åka ner till Eksta nu för att se Leos luciatåg =). Älskar de smås luciatåg! Sedan får det bli en lusse-fika. Måste få lite julstämning. Så ska ladda hem lite julmusik nu medans jag klär på mig med juliga kläder..=) Det får bli lite rött idag. Min röda ögonskugga kan jag få använda ännu en gång.

Ha en underbar Lucia!


.....

Mode är något man följer, stil är något man har.

Mitt liv.

Ja det känns ganska meningslöst och tråkigt. Det händer inget med varken mig eller något annat. Men jag måste säga att jag är så lycklig så lycklig att jag har ett jobb. Fattar inte hur folk ens orkar gå här utan jobb längre en 4 dagar. Men de kanske hittar på mer saker att göra. Känner mig mest ensam här på ön... Får väl skylla sig lite själv har ju varken orkar svara eller skicka något sms på senaste tiden. Som ursäkt har jag väl att jag jobbar ganska mycket nu.
Det är ju snart jul och vem orkar med den?! Julen är ju inte min högtid direkt. Men men, trivs som nu innan med allt mys. Vi har ju inte äckliga julkakor direkt, sedan har vi så mycket julpynt med, me like. Måste säga att det förgyller dagarna något enormt.
Jag har 16personer att köpa julklappar till och vet ännu inte vad folk vill ha... Väldigt jobbigt. Sen så får jag ingen julstämning någon annanstans än på fiket. Resten utav alla affärer i Visby ser tråkiga ut som  vanligt. Det enda som kanske hjälper en är de som brukade spela dragspel på öster men annars (så ett tack till er)...

Till den 20:e dec måste alla på fiket och några till ha köpt en julklapp för 50 kr var. Det är något som ska kunna passa alla åldrar kille som tjej. Vi ska då ha lite mys och äta julmat och ha lite julklappsutdelning. Jag vill ju köpa något roligt men har så svårt att komma på något. Så alla som läser min blogg får komma på något. Det behöver inte vara värsta super idéen men iaf. 
Jag kan berätta vad de har gett de andra åren... En toalettborste, liten halm gris, idoltavla av Mange med vältränad kropp,  grisfötter.. Nu vet jag inte om jag vet något mera. Men ni ser, ni kan skriva vad ni vill =) det är ju en salig blandning av olika saker som har getts bort.

Ha det bra


Människohatare

Jo, det har man blivit. Alla kunder ska alltid vara så jävla störiga.
Minus grader utomhus och killarna kommer in med jackan öppen och händerna i fickorna medans de lunkar fram. Det bara lyser om dem, kolla på mig, jag är cool. Och själv står man och tänker, folk kanske tyckte det när de gick på högstadiet men nu skrattar alla åt dig. Eller tjejerna som är 14 år och ser upp på de där killarna som berättar om alla de har slagit och deras slagsmål.. Jag lider!!
Och alla jävla mammor som är helt störda i huvudet. Lova mig att aldrig bli sådana när ni får barn. För det första är dem allmänt svidiga, visst det är jobbigt att ha barn men jag skulle kunna tänka mig att det blir lite lättare om man log lite. Sen så tycker faktiskt inte jag att det skulle vara mysigt att sitta och fika i samma lokal som det satt 3 mammor med brösten i vädret för att amma. Skärp er man kan göra det lite diskretare. Visst vi har inget skötbord på någon toalett men bara för det ger det inte er rätten att byta blöja på ett bord mitt i fiket. Man gör inte så. Min mormor har inte heller skötbord med då går mina kusiners föräldrar in på toaletten och lägger in filt på golvet, sedan byter dem där. Varför kan man inte göra så?! De har hundra filtar med sig... Och till sist en sista sak om alla dessa mammor. När man själv ska gå över öster så stannar man upp och kollar så att alla bil saktar in eller stannar, därefter börjar man gå. Men inte om man är mamma. Då slänger man ut barnvagnen först och antar att alla stannar. Är de helt dumma i huvudet eller?! Tycker bara synd om den som kör bilen och det stackars barnet som ligger vagnen när det händer en olycka.
Sedan har finns det skojiga gubbar..... Eller?! De kommer in och tror att de är jätteroliga man skrattar med lite artigt, men ser dem inte hur tillgjort det är? De måste ju ha lite skruvar lösa.
Hmm, vad finns det mer för jobbiga människor på fiket?
-Jo, nu minns jag. De där som ställer sig i en mils lång kö och när de kommer fram så vet de inte vad de ska ha... Står och velar i 5 minuter. Kom igen, släpp fram de bakom tills du vet vad du ska ha.
Sedan finns det underbara kunder som bara säger vad de ska ha, är trevliga, glada! De är dem som förgyller ens dagar och inte att förglömma alla goda kakor och soppor =).

Ha en trevlig natt

Turnering

Åkte precis ur på 20/412 personer i en poker turnering. Vann dock bara 58dollar och hade betalt 22 så det var väl inget att hurra över. Men placeringen var ju inte så illa pinkad ändå... Brukar ju inte spela så mycket så var glad för det =).  Blev lite ledsen på handen jag åkte på bara men men.. Skit samma, det var ju trevligt att spela lite. Lagade ju mat och massa annat samtidigt haha.

Dags för chippa!

September

Resan som vi ska åka på jag och Kristofer är ju inte förän efter sommaren, skulle ju jobba på ön 1 år innan.. Men Kristofer har äntligen gått med på att jobba och bo i Nya Zeeland!!! Jag är så lycklig för det så det är sjukt. Jag har haft det som mitt drömland så länge nu men aldrig har varit i. Så jag hoppas och tror att det är lika underbart som det ser ut. Så Hanna jag hinner vara med dig län ge innan, du lär ju kanske också åka igen där vem vet?!

Mamma ringde precis, hon hade tydligen köpt en bil till mig i julklapp. En liten nissan, gammal dock men ändå en bil?! Fattade inte riktigt varför men det har hon gjort iaf. Inte ett enda litet fel på den och den gick ganska bensin-snålt. Hon tycker väl att jag ska komma hem och hälsa på lite oftare, det orkar man ju inte alla dagar i veckan direkt.

En liten grej till bara, det är första advent idag. Hur stört är inte det?! Tiden går ju så otroligt fort, vill bara att den ska gå lite lite fortare så att man kan få komma iväg till drömlandet.
Måste börja spara lite nu, måste ha 35 000 för att få ett visum... Men det fixar jag lugnt, har redan planerat allt. 10 000 är redan fixade och sen så är det ju inga problem för mig en sommar att spara ihop 25 000. Så allt är egentligen lugnt, men jag ska nog spara lite iaf nu.

Drick mycket glögg idag, mys mys!

Äntligen bestämt!

This is the place.....

image52image50image51
image53image49