Sur

Vaknade av mig själv för en timma sen. Ganska nice, var lycklig och utvilad. Satte mig vid datorn blev glad att man hade fått ett mail att min beställning skulle komma inom 2dagar. MEN (såklart fanns det ett MEN) så var inte mina Pepe jeans med. Vafan dom andra köpte jag mera för skoj, för att se om man kunde krångla sig på en mindre storlek. Byxorna blir ju alltid så stora med engång. Började nästan gråta, fan att jag inte beställde kjolen från topshop.
Känner hur ilskan nalkar sig på igen. Var en riktigt dålig dag igår. Vet egentligen inte varför jag var så sur men allt verkligen allt gick fel. Sen var man tvungen att bli trevlig efter att ha stressat ihjäl sig på jobbet för att man skulle ut och äta. Nej, kan väl inte klaga det var trevligt. Kvällen avslutades med Baileys och Öl, mumma.
Nu måste jag ner på stan innan jobbet och kolla om man inte kan hitta något där. Jag måste ha kläder inför våran shoppingresa.....

Ikväll blir det klok planering. Kollade även bussarna till Uppsala, de går ju typ engång i timman.. Så vi hinner nog upp på fredan. Fika ikväll, det kommer bli mys. Sen så kanske vi ska möta upp K med sällskap.. Kommer nog troligtvis avslutas med något gott att dricka igen.

Beställde även Lars Winnerbäck biljetterna igår, mamma sa att de snart var slut. Men ta det lugnt fortfarande grönt=många biljetter kvar.

Har troligtvis bestämt vad jag ska göra på Valborg med efter det klokaste idén av H. Hon kanske till och med kunde få in mig i någon bil =). Hoppas bara på att S är lika på, men ärligt så tror jag nog det. Det här är verkligen något som du kommer tycka är en bra idé. Brasa vet jag dock om de kommer finnas i närheten, men troligtvis. Åh, längtar.. Det blir södra Gotland i år. Där har man ju aldrig varit och firat Valborg. Så hoppas på en bättre Valborg i år. Den brukar ju inte sluta kanon för mig. Men jag har hittat ett ställe som jag kommer känna mig som hemma på. Där åldrarna är blandade och man inte behöver ha partykläder. Där det serveras ljummen öl. Där man kan lyssna till den bästa musiken. Där man kan dansa till musiken utan att se ut som om man har epilepsi. Det enda är tiden. Det börjar typ samtidigt som jag slutar jobba =/. Så antagligen kommer jag bli tvungen att ta med mig kläder och köra en raggardusch på jobbet.. Som vilket iof passar perfekt hahaha.

Redan känner jag mig lite lyckligare.

Värt att komma ihåg

"För varje minut som vi är arga, förlorar vi 60 sekunder av lycka."
/ Ur "En härlig bok".

Klart

Nu har man köpt en D&G BH och 2 par jeans...
Det var den lönen.


I väntans tid

Sitter och väntar. Jag har spanat in ett par jeans jag vill beställa från internet. Men eftersom jag ska ska shoppa i sthlm som ni vet vid det här laget skulle jag ju ta det lugnt. MEN, jag måste ju ha något att ha på mig.. Tänkte bara kolla hur mycket jag får i lön, så jag vet om det är smart att beställa dom.
Egentligen är dom sådär lagom tråkiga, grå/svarta från PepeJeans. Tror dock att det är just därför jag skulle vilja ha dom. Har spanat in deras klänningar flera gånger men de har aldrig funnits i min stl. Så nu när jag såg ett par jeans så var det nästan som att jag måste ha dom. Vet dock inte vilken stl jag ska ta. Alla jeans jag har här hemma har ju börjat bli stora.. Men storleken under vet i fan om jag kommer i..

Dilemma!!!

Mission failed

Munkenvakterna var på fiket idag. Pratglada som alltid.. Vet inte hur en av dem kom in på det men frågan kom iaf,
-Du var 84:a va?
Vad ska man svara? Behövde ju inte visa leg sist, ville verkligen inte svara på den där.. Usch fy katten.. Nu är var det kört, inge mera munken för mig..
-Nej, jag är bara 88:a.
-Är du??? Vilken månad är du född i då?
-Oktober.
-Jaha, men du vet väl munken reglerna?
-Mm, 20 års gräns.
Tänkte ju att det där var världens pik, du får inte vara där..
-Nej, men alla som är födda första halv året får komma in från och med första januari och de som är född andra halv året får komma in 1 juli! Då får alla som är 88:or komma in.
-Va? det är ju sommar då......
-Jo men vi kör stenhårt på det. 1 juli får alla 88:or komma in, så du har ju inte så långt kvar.

Sen började vi prata om att jag snart skulle flytta hem och massa, han sa att han skulle komma ut och ta en fika på sylvis då när jag började jobba där =).

Så sprid vidare. Alla ledsna 88:or som tycker de fyller sent, 1juli =). Blev helt över lycklig fy fan om de inte håller det när och om Håkan ska spela där i sommar. Måste frågas. Men flera gratiskort på munken kan jag ju glömma........ Men 84:a.. Så gammal ser man ju inte ut att vara, men det var ju roligt.


P.S Djorde muffins (hallon lakrits smak) och alla blev sålda, så snygga och goda var dem. D.S

Sailor bra

Sailor Silky Padded Bra
Satt och kollade lite på vad som var nyinkommet på topshop. Blev helt kär i den här. Så den hamnade i min Wish list tillsammans med en enkel svart kjol. Ska fundera till ikväll, jobbigt att köpa bh när man inte kan testa den på =/. Plus att jag inte skulle shoppa innan vi kom till sthlm. Är helt kär i det här sjömans-modet som är nu. Marinblått-rött-vitt så snyggt tillsammans. Så det blir nog till att inhandla sådana kläder i sthlm. Har ju inga..
Puss och kram


Vill ha


Vill ha en snygg jeanskjol att åka ner till stranden med i sommar. Den här hittade jag på abercrombie. Köstar dock runt 500kr så kanske lite dyr.. Men visst var den snygg. Ska fundera på den, snart är det ju löning :).
Har blivit bestämt att jag ska ta en tripp till sthlm nästa vecka. Trevligt värre. Då hade jag ju tänkt att inhandla lite vårkläder. Så får nog hålla mig i skinnet fram tills dess.

Grillat

Idag har man grillat och ätit glass. Har varit helt underbart väder och vilka vårkänslor man har. Är ledig imorgon så hoppas på vackert väder. Vill ju få lite vårfärg :D
Sjöng singstar igår och fick 8900p. Fy vad glad jag var att jag vann. Plus att mitt lag vann så min kväll var gjord. Jag och S var helt otroligt bra. Konstigt värre.
Nu ska jag umgås med min kära.

Det é sommar

Satt ute och hörde på:
Jag står här på muggen, o fixar till luggen.
Spegeln e vår enda vän.
I kväll ska vi fira, ut o trixa o lira
I kväll ere kväll nr 1.
Hoppar i bilen, o petar om milen.
I kväll så har vi pök i blick. Framme vid parken
står pöken på marken och väntar på varsitt stick.
Tack vare vår stil får vi brudar på fall, att man ska vara så tuff och ball.

Kände hur sommarkänslorna bara sprudlar i kroppen. Nu måste jag börja fixa iordning mig. Ikväll ska jag inte ha något svart på mig, jag ska se så somrig och fin ut =)


Inflyttningsfest

Jag som skulle ta en lugn helg.. Nu blev det fika ikväll och imorgon lutar det åt inflyttningsfest. Kunde inte riktigt säga nej... Men det kommer bli kanon =). Hoppas verkligen jag får med mig dig så jag slipper vara där själv sen. Kommer ju inte känna så många där, 3st ungefär. Och jag bland nytt folk brukar ju sluta sådär... Blir ju stum. undrar varför jag blir så?!

Gjorde värsta fina latteartet idag på jobbet och kund satan sa inte ens något. Tror du man blev lack?! Sur som satan...

Take care

Valborg?

Insåg idag att det inte är långt kvar till valborg... Vad ska man göra det här året?! Usch jag hatar den högtiden. Den slutar ju aldrig bra för mig. Men i år ska jag lova mig själv att ha en bra valborg.
Kanske blir till att hyra bugdegård och ha 50tals tema =). Hur bra musik är inte det?!

Fynd

Igår var man ledig. Än en gång var man iväg och fikade. Jag är verkligen en fika människa, det är sålagom skönt att bara komma hem ifrån en stund och bara ha mys.
Jag gjorde även världens fynd. Köpte en kjol egentligen en tubtop men jag ska ha den som kjol. Sedan köpte jag en sommar t-shirt, halsband, armband, mascara och foundation allt detta för endast 426kr. Båda mascara och foundation var på rea.
Var så lycklig när jag kom där ifrån så jag var tvungen att åka och sola. Så jag och S tog oss ner till Kristofer och solade helt gratis. Jag får tydligen det eftersom jag är familj =). Dock kommer jag inte utnyttja detta något mera. Höll på att dö, det var varmt, svettigt och allmänt läskigt. Så får vänta på sommaren, då är det inte lika jobbigt att bli brun.
Jag har även kommit fram till att jag snart måste till frisören igen.. Jag vill ha lugg igen, men då kan jag inte ha slingan i luggen, därför jag inte kan klippa den själv.. Funderar på att färga över det själv. Men som sagt då måste man ju ha lite rött i färgen, vet inte om jag vågar när den är blond. Vill ha långt hår (har ju en oanvänd förläning hemma) och lugg.
Är bjuden på inflyttningsfest i helgen. Jag som hade bestämt att ha en nykter helg..... Så funderar på om man inte ska åka till ön, annars håller man sig inte ifrån flaskan. Vi får se hur helgen slutar.
Nu ska jag baka bullar och fixa lite innan Efterlyst.

Behöver boktips, så snälla har ni något så skriv.. Har kommit i en bokperiod, plöjer igenom böcker och nu vet jag inte vad jag ska läsa längre... Tips ett måste!

Ha det så underbart

Årets första riktiga glass

Kom hem från glassbaren för en liten stund sen. Inte så illa direkt. Gud så gott det var, satt ute och myste i solen med en glass i handen kan det bli underbarare?!

Innan jobbet idag var man iväg och fikade, frulle blev det. Det är alltid lika trevligt att fika med dig även om jag alltid kommer försent.. Blir så trött på mig själv. Lite virrigt blev det i slutet men det löste ju upp sig bra trotts allt.


Söta?

Keds Ribbon Detail Wedge Pumps
Var inte dom där söta så säg?! Vill ha... Men nu har jag handlat in för mycket kläder/skor som jag inte använder för att det inte är jag. Men ack så söta!! Finns hos asos.
Dröm så sött

Äntligen

Äntligen så får jag användning för alla skor jag har.. En vän ringde precis och frågade om jag inte kunde ta med mig ett par extra svarta skor till henne. Jag kände glädjen, vilka vill du ha? Har typ 5 med högklack.. Så behövde inte oroa mig att jag inte skulle få några, lycka! Nu kan jag köpa skorna här nedan tycker jag eftersom skorna någongång kanske kommer till användning....

Kom precis upp från ett långt och härligt bad, hade bubblor och läste en bok, mys.
Förut var jag hemma för att laga mat och ta hand om hund/syskonen. Spänningen steg när man ser skatteverkets brev angående deklarationen. Jag som hade trott att jag skulle få betala tillbaka kommer få tillbaka några tusenlappar, lycka.

Var och åt nachos i veckan igen.... Äter där varje vecka nu för tiden. Fattar inte hur jag kan få i mig allt. Åt upp en hel återigen. Så när jag var hemma så tog jag modet till mig och ställde mig på vågen....
Dock hade jag bara gått upp 0,8kg efter kvällsmaten. Jag väger mindre nu än vad jag brukar göra på vintrarna, men aldrig har jag ätit så mycket... Hur går dettta ihop. Jag måste göra av med en massa energi på jobbet, det är tydligt det.

Dags att fixa lite mat och ett par strumpbyxor sedan blir det ner till staden och ja, vad som händer där är en gåta... Men kul kommer jag ha =)

Klädkärleken just nu

Klicka här för en större bild på Draped Sleeve Top
Blivit kär i dessa modeller.. Dålig bild men väldigt fin är den. Synd bara att man knappt hittar någon under 1000lappen =(. Den här kostar BARA 900kr.. Så enkel men ändå så snygg..

ASOS Leather Lace Front Shoe
Är dom inte underbara?! Ska nog köpa dom, men höra bara mammas rost i huvudet... "Vart ska du göra va alla skor när du åker iväg ett år? Du tar inte hem dem hit" Jaha, vart ska jag göra av dom?! Har ju endel nu.. Men ärligt dom där vill jag ha!
Vi får väl se vad som kommer med posten i nästa vecka..
Puss och Kram

När engelskakunskapen tryter

Vad gör man? Satt uppe i nättras (morse) mellan 4-6. Började fundera på vad "OK" egentligen står för. Fick fram att det står för "oll (orl) korrect". Vad i hela biiiiip betyder oll? har nog aldrig stött på det lilla meningslösa ordet innan. Försökte att slå upp det på internet, men hittade inget på ordet.. Så vad gör man? Hoppas på att någon med mera kunskap kan hjälpa mig. Lite deprimerande att skriva om hur korkad man är på bloggen. Men måste ha svar..
Hjälp mig!

Håret.

Färgningen så gott som exakt den samma som bilden nedan. Är nöjd men känner mig lite som en viss känd barnprogramsfigur. Nämner inga namn eftersom alla då kommer tänka på det när de träffar mig. Ser dock inte lika cool ut som hon nedan, men det blev riktigt bra ändå :D
När jag satt där och blev färgad i håret hittade jag till och med en ny färgning jag vill ha till  nästa gång. Så vi får väl se när nästa gång blir av..

Nya hårfärgen?

image72
Funderar på att färga håret sådär, kommer dock inte klippa upp det så som hon ovan. Ville färga det lite somrigare men eftersom jag är emot allt blont så ville jag inte ha vanliga slingor. Det här blir ju lite somrigare,men mest väldigt coolt och snyggt. Så hoppas verkligen på en lyckad färgning imorgon... Så nästa outfit på krogen måste vara lite rockigare haha. Så det blir till att hitta något bra i veckan.
Puss och Kram

Leg-satan

Vad är det för fel med mitt leg? Köpte snus till K idag, tror du de frågade om leg?! -Nej!!!! Jag ser ju ut som 12, fattar inte varför folk inte vill se mitt leg. Har börjat få ångest över att jag är gammal (fast vill inget hellre än att fylla 20,  dubbelmoral) och så fragar de inte om leg.. Det hjälper en inte direkt..

Marinblått

Premium Silk Full Skirted Halter Dress
Hittade en klänning på asos. Var den inte fin? Lite sommarkänsla, kan ha den med lite guldsmycken när man går ut eller bara på stranden. Väldigt enkel men fin. Kostade dock 700 vilket egentligen är i överkant för den klänningen. Så ska fundera på det. Ska gå förbi MQ på torsdag och kolla läget. Vill verkligen hitta en ny klänning. Vi får väl se vad det blir.
Puss och kram

Håkan

Hörde Håkan Hellströms nya singel på radion igår. Blev helt fylld av kärlek. Hans musik är helt sinnessjukt bra! Så tänkte gå på stan extra tidigt på måndag innan jobbet och köpa hans album, han vill man ju sponsra så köp albumet. Kollade lite på recensioner fick massor 4/5 och 5/5, kan ju inte vara annat än ett kanon album igen.
Det gillar jag.

Twist again

EN AV DE BÄSTA PARTYLÅTARNA. Vem blir inte på glatt humör av denna låt? 50-60tals musik är fan den bästa när man ska festa. Kan dock hålla med om att schlager är väldans bra med. Dags att fundera över maten börjar bli hungrig igen...


Vilken kväll

Vilken kväll, vilken kväll, vilken kväll.
Började bra vid Hanna, drack och blev mer och mer onykter, som det ska vara. Sedan fick jag och Sara åka ner till staden först. Eftersom det var vi som ville till munken så sket vii hp5 och sattsade allt på munken. Där stod vi i kön, jag stod först. Väl framme vid vakterna så legade de inte ens mig!!! Även Sara kom in utan problem. Inne på munken har man ju aldrig tråkigt. Ärligt så är man snart bäst på dissningar. Fast Sara fick rycka in några gånger. Så där gick vi på munken snyggast på stället, njaaa, men iaf gladast. Antar att det var därför alla kom fram.Gick med ett leende på läpparna hela tiden. Blev till och med erbjuden sommarjobb när jag var på munken?! Vem försöker hitta sin personal när båda parterna är fulla.. haha..
Jag hade iaf helvetes kul, som alltid när man festar med den bästa partyvännen! Det roliga är ju att vi båda är bäst på dissningar. Men kvällen fortsatte med fyllekäk på strand, fick lite pastasallad, naaam.
Nu ska jag kolla in så ska det låta och sedan blir det fika med Sara, kanske Hanna.........
Take care

Höjden på lathet?

Började känna mig hungrig.. Kastrullerna i köket var upptagna med att ha massa rester i sig?! Potatismos och sås. Har ju bara 2 lagom stora kastruller. Vem orkar diska precis innan jobbet? Verkligen inte jag, så vad gör jag?
Jag slänger in vatten och makaronner i en kopp i micron. Man vill ju inte bara ha makaronner, så lite köttbullar på ett fat bredvid blev det.
Hör och häpna det funkade jättebra! Man måste dock stå och titta in i micron hela tiden för att vattnet inte ska koka över.
Första gången jag gjorde detta men säkerligen inte sista, fy fan vad bra på bakis-dagen =).

Ny kusin?

Mamma ringde och sa att jag hade fått en ny kusin idag. Vad ska man tro? Vågar inte skicka och säga grattis till kanske den lyckliga mamman och pappan. Vill ju inte gå på ännu en luring. Så om man har fått en ny kusin idag återstår att se.. Tänkte ringa mamma imorgon.
Är inte den här dagen väldigt jobbig. Kan inte ta något seriöst. Men men... Snart är den äntligen över. Kollade på internet och hittade någon "gå ner i vikt med kladdkaka" var tvungen att klicka på länken. Vem skulle inte bli lyckligare än jag omman slapp vara onyttig när man åt all kladdkaka som jag äter. Men vad står det när man klickar vidare?! "april april" suck.. Förstod inte vad jag trodde, var nog en önskedröm.. Nyttig kladdkaka, helt underbart hade det varit. Så dum är jag!

Munkenkort =)

Okej, det var bara ett "gästkort" som funkar så att man får gå före i kön och slippa betala en gång. Men oj vad glad jag blev =D. Lite ledsen eftersom jag inte är 20 och kommer våga gå före i kön, tänk om de nekar mig. Fast jag fick det faktiskt av en munkenvakt. Så där med anser jag att jag har lyckats att vara trevlig mot dem. Värt att tillägga är mig den enda som de hälsar på från Ringduvan när jag väl är inne.

Blev även lurad idag av cheferna. De sa att radiogotland skulle komma och göra något program om fiket. Sen så skulle någon av oss få prata och de skulle komma ganska nära stängning.. Blev självklart helt nervös. Gick och funderade ut hela dagen vad vi skulle säga osv. För det skulle vara direktsändning. Men så var det självklart inte... Som tur var. Ska ge igen....

Var ju i sthlm söndag-måndag. Mysigt värre, var skönt att komma av ön. Min bror fick hämta mig vid båten. Hade glömt allt hemma eftersom det blev utgång i lördags och full var man när man gick på båten...
Tråkigt nog hittade jag inget på stan så jag köpte en till vårjacka bara för att handla. Fick panik i slutet. Så en parkas blev det. Väldigt snygg men ändå 3:e jackan på en vecka.. Känns lite sådär.

Har även läst ut Stieg Larsson böckerna nu =). Duktigt av mig, så nu ska jag börja läsa Svek av Karin Alvtegen. Hoppas på den boken. Den ska tydligen vara bra enligt henne i affären. Men det återkommer jag med.

Lite besviken är man eftersom det inte blir någon maskerad (50-tals tema) på Hannas kalas. Min kjol som har kommit och allt. Har dock inte hämtat ut den men ska göra det ikväll var tanken.

Dags att göra något, datorn är inget liv.