Sexturisterna

Såg precis på "Sexturisterna" på kanal 5. Fy fan, hur kan människor drömma så mycket om pengar att de säljer sig själva. Den handlade om thailändska flickor som jobbade på barer typ som horor, fick betalt om de fick besökarna att köpa drinkar till dem eller gick hem med dem. Detta gjorde de endast för att de hade en dröm om att hitta en utländsk man. De såg på husen som de byggde i byn efter att någon hade gift sig med en utländsk man. Sedan säger de att de för endel tar det bara 3 månader för vissa att hitta en man och bli kär i, sedan gifta sig med på 3 månader. När de hade letade efter män på internet så valde de bort de yngre för att de äldre oftast var rikare. Hur kan människor göra så mot sig själva är min fråga?! De flesta kan ju knappast bli kära men de kanske inte ser på det så. Och hur killarna funkar förstår jag verkligen inte. Jävla kåtbockar är vad de är. De berättade om kvinnor som hade gift sig med 70åringar(?!). Det är bara äckligt. Killarna utnyttjar bara läget av att tjejerna drömmer om en bättre värld och tror att de får det genom pengar. Men vad vet jag om deras ekonomi och vad de har för mål. Hur jobbigt de har varit för dem att växa upp i fattigdom och tänker göra vad som helst för att deras barn inte ska få genomlida samma värld som de gjorde.

Kristofer och jag började prata lite om föräldrar som gör vad som helst med sina barn för att de är så penga-kåta. Hur i helvete kan man stå ut med sig själv om man skönhetsopererar sitt lilla barn på kanske 6år. För att den sedan ska kunna vinna en skönhetstävling. Eller om man tar pengarna ifrån dem som de själva har tjänat ihop. Som kille som spelade ensam hemma, hans föräldrar tog ju alla hans pengar och köpte bilar och hur till sig själva. Hur kan man ens få göra så?! Har jag inte helt fel så skildes familjen eftersom de inte kunde bestämma vem som skulle ha mest pengar. Sedan delade hela familjen upp HANS pengar. Jag förstår inte. Om ens barn nu har varit duktig så ser man väl ändå till att sätta in pengarna på ett sparkonto som den sen får tillgång till i framtiden när den har åldern inne. Det finns verkligen sjuka människor i denna värld.

Man kanske inte förstår hur viktigt pengar är för vissa eftersom man har en sådan trygg miljö som man har. Även om man inte är rik så klarar man sig alltid. Det är stört att en liten papperslapp kan göra så mycket för så många. Att folk kan göra vad som helst för att få den. 
Vi lever i en störd värld med störda människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback